reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

a mi sie wydaje, że agata zamilkła jak się pochwaliła tą stronką o ciuszkach - może ma po prostu dużo pracy.
Ja w tym tygodniu tez tak byłąm padnięta, ze nie uwierzycie ale chodziłam spać razem z Mirkiem o 20 - dlatego nie miałam siły nawet do was zaglądać.

reklama
hej babeczki przez swieta malo czasu na kompa i BB ale mysle o was i chce wam zlozyc zyczenia na ten NOWY 2007 ROK,aby byl udany,szczesliwy,pelen pomyslnosci i aby kazdy dzien przynosil cos dobrego,wiele zdrowka,aby czlowiek sie uczyl na bledach i umial przyznac do nich,aby wierzyc ze marzenia mozna realizowac i mozna zyc lepije

jutro na spontana jedziemy do polski super sie cieszymy wiec moze nas niebyc troche,jak bede miala czas to sie odezwe

ogrom buziakow papa

A ja od dzis mam Neta wiec witam Was spowrotem szkoda ze nie mogłam złozyc zyczen swiatecznych Wam naszym majowym słoneczkom i calym rodzinka ale NOWOROCZNYCH juz nie odpuszcze ale jeszcze zdąze.
Ciesze sie ze z WAMI jestem spowrotem.

super heksa, też się cieszymy :-)
ja w sumie też dość rzadko tu zaglądam - staram się co tydzień, ale jak pracuję to wieczorami jestem taka zmęczona żed tylko spać mi się chce :zawstydzona/y:

i dlatego też nie składałam Wam życzeń świątecznych :zawstydzona/y:, bo byliśmy na "wyjazdowych" świętach - najpierw u teściów 2 dni, potem u rodziców 2 dni - ale wczoraj już wróciliśmy do domu, bo ile można "się gościć" ;-)

także poświątecznie wszystkiego najlepszego na Nowy Rok :-D
http://www.thecompassgroup.biz/merryxmas.swf

Ja Nawet Nie Mam Kiedy Czytac I Siedzien Na Bb Wyjazd Do Kraju Pochlono Nas Zupelnie,odwiedziny,zakupy,spacery Ufff Czasu Nie Mam Siasc I Poczytac Co U Nas Na Bb Sie Dzieje,a Tak Mi Teskno Za Wami,ale Mylse O Was

Buziaki I Pozdrawiam

ja zamilklam bo czasu nie mam, ostatnio totalny burdel w roznych dziedzinach zycia wiec dam znac jak wszystko zacznie znowu miec rece i nogi ;)) hehe
jakos w nowym roku...moze w lutym bo narazie to nie wiem co bym miala pisac czasami ;)
ech ale ja enigmatyczna hehehe
czymcie sie laski:)

Agata...jupiiiiiiiiiiii...ależ się stęskniłam chyba jak my wszystkie wracaj prędko i opowiadaj
Heksula dla Ciebie szczególnie alles besten w Nowym Roku razem z moimi laskami trzymamy wszystkie nasze kciuki

reklama
Dziekuje bardzo
Ja równiez zycze Wszystkim majowym mamusiom ich pociechom i całym rodzinkom wszystkiego dobrego i oby przyszły r0k przynioSŁ wiele radosci ijeszcze wiecej szczescia zycża tego Heksa z Natalka

Do góry