reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności

Hej Dziewczyny, mam nadzieję,że Wasze Pociechy dobrze sie chowają, są zdrowe i uśmiechnięte. Ja jestem tak zajęta domem, Tosią i mężem (który od 3 miesięcy po operacji ma rękę w gipsie i rana kiepsko się goi). Tak więc mam mało czasu na przyjemności. Chciałam Was wszystkie serdecznie pozdrowić i życzyć wszystkiego najlepszego:tak:

reklama
Witaj Mamoot :-)
Z 10 minut temu myślałam o Tobie, bo zakładałaś wątek ile ważą nasze maluszki i się zastanawiałam jaki duży juz może byc Twój Staś :tak: normalnie telepatia :-D

Ostatnio nie miałam czasu na forum...i teraz znowu mnie nie będzie. M leci na tydzień do Pragi na szkolenie. Ja nie mam ochoty siedzieć sama w Warszawie, więc jedziemy jutro z Krzysiem do moich rodziców. Mają działkę, będziemy dużo czasu spędzać na dworzu, pooddychamy świeżym powietrzem :tak:. Niestety nie ma tam netu i znowu będę miała zaległości na forum. Wracamy w sobotę albo w niedzielę.

Ciekawe co u Snoopy?/Asiowo Ty pewnie coś wiesz z wątku dla młodych mam.Kogo tam jeszcze brakuje...o Limbie pisałam Wam..o Behemott jakoś milczy...

reklama
Do góry