reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności

A ja umyłam dwa małe okienka i mam dość
Firanki to dla męża zostawiam - nie ryzykuje

A tak a propos to siedzę sobie sama bo mąż na delegacji - tylko rano zdjął mi firanki i pojechał a młoda pojechała do babci na drugi koniec miasta

Do wieczora mam luzik...

Teraz zupka, potem spacerek i serialik może jakiś

Boję sie tylko żebym nie mysiała po męża na tą delegację dzwonić ....w nocy

reklama
Ja mam za to "świetny" pomysł na caaały weekend:-( Jutro mam pierwszy zjazd na studiach na 4 roku:wściekła/y::no: Boję się tylko żebym koleżance w aucie nie zaczęła rodzić:baffled: A tak w ogóle to nie wiem jak sobie poradzę ze zjazdami po porodzie:szok: W każdym razie do szkoły mam 72km. i będę wracać codziennie do Maleńkiej i mężusia:tak: :-D

Czarodziejko- oj wiem, ja sama mam wszelakiego rodzaju dni,
Agnieszka- moze sprobuj techiniki, w ktorej sama sie nastawiasz psychicznie na tyle silnie ze oddzialuje na Twoj organizm...wtedy mala poczeka kiedy to tatko wruci z delegacji
Monisiu-po mej naj, naj kolezance wiem ze znajduja sie takie poklady energii ze dasz rade pogodzic dom ze studiami- jeszcze sama sie zaskoczysz.

Monisiu - ja pierwszą córcię urodziałam w marcu kiedy to właśnie skończyła mi się sesja na pierwszym roku

POtem jezdziałam do Krakowa z Bielska (100km) i skończyłam studia inżynierskiem magisterskie i podyplomowe ...

A u Ciebi juz 4 rok???

Dasz radę !!!!!

Agnieszka 18 - ja też dostalam tego sms-a od Moni....kurcze no to teraz jak sie odezwie to na 100% już po........

no to co dziewczynki....wreszcie sie MoniQa doczekała.....trzymamy kciuki za kolejnego siusiorka...i za Mamusię:-D

No MOniqa Trzymam kciukasy ale już też bym tak chciała.

A coś dzisiaj Paulina się też nie odzywała może też juz jest mamusią :-)

Oj Renik, chcialabym byc, ale widac ze moja Amelka sie jakos nie kwapi przed terminem. A jak urodze to zaraz sama Wam opisze, wystarczy ze z sypialni przejde do drugiego pokoju na kompa. No chyba ze cosik bedzie sie dzwiac i nici z porodu w domu i bede musiala jechac do szpitala-oby nie :szok:
A co do maluszkow to bardzo duzo wepchalo sie poza swoja kolejka :-)

reklama
hej juz jestem.nie bylo mnie przez jakis czas,bo mialam tyle spraw do zalatwienia...np:remont w pokoju,musielismy kupic jakies meble,dywany,rzeczy dla dziecka itd.masakra czasu nie bylo...ale juz jestem:)))))))))))

Do góry