• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

a ja leze w lozku i pracuje z domu bo sie rozchorowalam
ale dzieki temu mam chwile zeby zajrzecdo was bo mnie dawno nie bylo...
my etz wyjezdzamy na swieta do lodzi do rodzicow i tesciow
pozniej matiska zostawiamy i sami odpoczywamy
nawet nie mamy jakis specjalnych planow, zobaczymy jak sie bede czula,

Matisiek tez mi we wszyctkim pomga,:wyjmuje z pralki pranie, zmywa naczynia-tzn pzrelea sobie wode zkubeczka do kubeczka i tak dalej
podglogi tez zmywa
MALY POMOCNIK:))
ja nic nie robie na swieta bo nie mam sily - az wstyd...jade na gotowca w tym roku....
mamie pomoge przy szykowoaniu ytroche i sprzatniua

Mamoockiki fajnie macie z wyjazdem....odpoczniecie sobie:)

reklama
Ja tez w tym roku jade na gotowe po raz pierwszy nie pamiętam od kiedy:-)
Pieke tylko kilka ciast. Sernik, American Pie, Szarlotka no i dużo pierniczków aaa i robie rybe w occie bo u teściów takiej nie znaja a ja nie wyobrazam sobie Wigilii bez mojej ukochanej potrawy:-) Wpadne tu jeszcze jutro rano bo dzisiaj mam jeszcze sprzatanie prasowanie i pakowanie na wyjazd no i jutro jeszcze musze odbebnić w pracy do 11 olaboga:-)

A ja wyjatkowo robie swieta u mnie i do nas przychodza przyjaciele, wiec roboty mamy tu co nie miara:baffled:...juz mi sie wszystkiego odechciewa...teraz koncze robic krokiety i zaraz zabieram sie za szarlotke.a pierogi, bigos juz z głowy:-)

u nas mega wyprzedaze- w zwiazku z tym troszke sobie szalejemy na zakupach;-)

wczoraj np. kupiłam kurtke/ płaszcz esprit przecenia ze 110Ł na 60Ł.:-)

ja do piątku jeszcze mam gości, przyjechała moja siostra z chłopakiem, a że małż też w domu to co dzień jakieś wycieczki więc potem zasypię was fotkami ;-):-D
na dodatek jakieś grypsko mnie znów dopadło z nosa cieknie gardło boli, kaszel dusi ehhh ledwo żyje:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry