reklama

Nieobecnosci...

reklama
hej ciotki :-D
my od wczoraj wreszcie w domku, próbuję się jakoś zorganizować , na razie kiepsko to widzę, dziś byłam sama z dzieciakami jakieś 3 godziny i myślałam że oszaleję, Wojtuś nie chciał spać, Iza wciąż chciała go całować i kołysać,to on się wybudzał, zworiować można ale z czasem pewnie wszystko się unormuje. Może uda mi się wstawić jakąś fotkę na zastrzeżony, dopóki młody śpi a Izka na spacerze z tatusiem:sorry:

Irma witaj! Fajnie, ze w koncu was wypuscili i mozecie sie zaczac przyzwyczajac do domowych katow i nowych schematow. Izie pewnie za jakis czas fascynacja (a moze raczej powinnam napisac ten sposobjej objawiania bo pewnie znajdzie sobie inny;-))minie i jakos wam sie ten schemat dnia ulozy.

My tez juz spowrotem.... pieknie bylo....pusto,wietrznie i zielono....szkoda, ze tak krotko bo moglabym tam spokojnie dluzej posiedziec:-) Idzieciaki spaly jak zabite noca .... Zoska po raz pierwszy raz z rzedu przespala dwie noce .... cudny kraj ;-)

Irmo super, że już w domciu, tylko mnie nie strasz, że tak źle;-) ja coraz częściej sobie myślę, jak to będzie, skoro teraz mam wrażenie, że żyję w biegu:szok:

A dla Zosii wszystkiego dobrego!!!!!!!cicha balony były? Czekamy na fotki z roczku

HEJKA
Witam wszystkie czerwcowe mamusie po długiej nieobecności :))
Ajjj, postanowiłam sie przeprosić z babyboom ;-)
Zacznę teraz cześciej zagladać do was :) O rany, jak tak Was ogladam to przypominaja mi sie stare czasy jak pisałyśmy co nas w brzuszkach czerwcowych boli itd :-) ale się cieszę że was widze :-)
Musicie mi tylko pomóc bo zupełnie nie wiem jak zrobic takie fajowy aktualny pasek na dole jak wy macie i jak wkleic aktualne zdjęcie Oliwki mojej :-)

Oooooooo, udało mi się .... jupi !! Cos tam powklejałam, ale czy możecie mi podpowiedieć co wanego sie zmieniło na bb? Jak patrzyłam w ustawieniach to jakies grupy znajomych czy coś takiego??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry