• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Hellooooo moje pizdeczki kochane :-) sie stesknilam normalnie...wrocilam dzis...opalona ale stanowczo w gorszej kondycji niz wyjechalam...ale o tym to przy okazji bo normalnie nic tylko sopac mi sie chce ;-)
Heatherka obstawiam na 29-go ;-) jak jeszcze nic nie przeoczylam...:-D

No witojcie koleżanko. A może t nie sama wróciłaś jak ci się tak spać chce :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Moje drogie sama wrocilam ,sama :-) bo stary w chacie zostal ;-) a na lewo nie lazilam ...no chyba ze wiatropylna bylam...ale nawet wiatru duzego nie bylo ;-):-D slonko-poprostu bosko...
Moja psychika troche siadla bo kumpeli syn tez byl a oni w jednym wieku z Noemi...tyle ze kolega bardzo waleczny...ilez to razy nie pogryzl mojego dziecka :szok::crazy: szczypal,drapal...normalnie koszmar...i tak na zmiane raz sie klocili a za chwile kochali....rano to az sie balam wstac co to nam dzien zas przyniesie....ciagle tylko "to moja mama" ,"to moje auto" to moj dziadek,moj kwiatek,moj kamyczek-ludzieeeeeeeeeeee ja mam do dzis w uszach te okrzyki:szok::-D:-D:-D:-D Ale ogolnie nie bylo zle.... jak juz przyszedl wieczor bylo winko,piwko,drineczek :-) zaraz zaladuje troche foteczek....:-)

Kochane, jestem :-) W sobotę wypisali nas ze szpitala - do domku dotarliśmy dopiero ok. 19.00 i od tego czasu próbuję się jakoś ogarnąć i zorganizować.... Nie jest łatwo.

Ale najważniejsze, że jesteśmy już we czwórkę.

Postaram się wrzucić jakąś fotę Małego na zastrzeżony. Na razie udało mi się tylko wysłać maila na privy.

Zmęczona i szczęśliwa Multimama ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry