reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecnosci...

Stokrotki, HURRRA! Oj masz co nadrabiać, ale przede wszystkim szybciutko napisz jak było no i zasyp nas zdjęciami Zosieńki!!!

reklama
witajcie laski-widzialam juz Twoj opis na gg...Napewno ciezki musial byc dla Was ostatni tydzien wiedzac ze szybkimi krokami zbliza sie koniec i czas do domu...Ale jak to mowia "w zyciu piekne sa tylko chwile" i dla nich warto zyc...Juz nie moge doczekac sie fotki Zosienki-Napewno bardzoooo wyrosla...;-):-D:-)

Hej Stokrotki a już się zastanawiałam co Was tak długo nie ma?, Czy na stełe u męża zostałyście ...a tu prosze jak miła niespodzianka :-)

Więc tak w skrócie ;jeszcze jesteśmy u naszego najkochańszego faceta ale 13 listopada (czyli za 10dni ) wracamy do Polski :""(. NIe miałam zbytnio czasu zagladać do Was moje kochane babeczki, bo mieliśmy z mężem mnustwo załatwiania w związku z naszą styczniową przeprowadzką "na stałe". No wiecie mieszkanie, urzędy ,lekarze, garda, auto i takie tam ...... Ale już obiecuję (przedewszystkim samej sobie) że już nigdy nie narobie sobie takich zaległości na forum :) a zdjęciami niebawem was zasypie hihihi :)

Ja będę przez weekend nieobecna, albo prawie nieobecna, bo od jutra rano zaczynam przygotowania do Chrzcin Wojciaszka.

reklama
Do góry