reklama

Nieobecnosci...

reklama
o i jaaaa...u mnie nie ma ze...jak jest olewka, to juz dym na chacie na maxa:D
podziwiam Cie Fredzia!!!...za wytrwalosc, za spokoj, za te mimo wszystko rownowage, cierpliwosc i radzenie sobie w tym wszystkim z dwojka malych dzieci! jestes wielka!

Jestem. Jestem od poniedziałku, ale najpierw ogarniałam dom i dzieciarnię po wyjeździe, a wczoraj nie mogłam się dostać do BB. Nic mi nie działało. Dziś juz jest ok. :-)

dokladnie!
dostalam 3 zaproszenia na wesele...i na 2 nie bede mogla leciec do PL:(...jedno 1 maja...A nie ma tyle urlopu...(zostawiamy na pazdziernikowe na ktore lecimy i przy okazji chrzest itd:D wypoczynek pokazanie dzieciaczka rodzinie - all in one :D ...no i opuszczam takie 26 czerwca bliskiego kuzyna(z ktorym sie wychowywalismy)...niestety:( buuu...bo to bedzie jakies tydz przeed rozwiazaniem...(a bedzie wesolo sis zabiera nowego chlopaka na...(anglika)

Mamoot witaj!!!! Myslalam o Tobie wczoraj wieczorem bo na NK. przelecialas mi przed oczyma w kontaktach :-)

Nas tez czeka wesele...Tylko co ja na dupe wloze? dobrze ,ze buty juz mam...a nawet mam ich teraz kilka par i bedzie dylemat ktore zalozyc :-D
Nie lubie szukac kreacji na takie uroczystosci...a jeszcze trzeba sie odpicowac bo to bedzie bardziej chyba takie wesele pokazowe znajac ta rodzine....

reklama
ja to teraz duzo zaje...fajnych kiecek - mega sexi widziala...chcialabym taka w kolorze bordo-krew..satyna..odsloniete plecy, krociutka..do tego wlosy spiete na bok..taka jakas fryzurke drapiezna..do tego czarne satynowe na obcaisku buciki...ech...takie wizje mialam na wesele sis:D....teraz to ja balon i nie wiem jak i co bede tuszowac w pazdzierniku;)

jutro mnie nie bedzie - jedziemy nad ocean...walia...albo blackpool...sie zobaczy..ma byc 18 stopni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry