• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nieobecnosci...

reklama
To ja pędzę sprawdzić, czy na niej jestem :)
Wieczorem wybiorę trochę zdjęć, które nadają się do pokazania i będę próbowała rozgryźć picasę. Wczoraj usiadłam do kompa dosłownie na 5 minut. Martuś chodziła za mną jak cień, i wywalczenie 10 minut na prysznic rano było nie lada wyzwaniem. Bardzo przeżyła ten mój wyjazd, w sobotę jakoś bez większych problemów zasnęła, ale wczoraj masakra, siedziałam przy niej aż zaśnie, czego już dawno nie było, trzymała się mnie za ręke i co chwilę pytała, czy nie wyjadę, czy będę jak się obudzi. Na szczęście jak już zasnęła, to porządnie, i noc minęła spokojnie.
Wyjazd był super. Nie obyło się bez zgrzytów, ale starałam się wlewać w siebie odpowiednią ilośc drinów, by móc to olać i nie psuć sobie zabawy. Że wypoczęłam, to powiedzieć nie mogę :-D w każdym razie fizycznie, bo codziennie dyskoteka do 1-2 w nocy, potem spacery po plaży, pogaduchy... W każdym razie bilans zdecydowanie na plus :-)

Kasia super wyjazd :-) ja tam bym pewnie do 04:00 na parkiecie szalala :-D
A Martusia pewnie nie przyzwyczajona do Twoich wyjazdow wiec pewnie dlatego tak przezyla ...ale ma mamusie spowrotem wiec luzik :-)

Pati, oni tam chcieli tą dyskotekę zamykać o 24 :szok: ale się zbuntowaliśmy, że w informatorach jest do 2, to chcemy do 2. No i była :tak: z tym, że trzy ostatnie dni już chyba mieli nas dość i po 1 zaczynali puszczać taką muzykę, że nam się odechciewało. Takie cięcie nożem- do 1 super, potem nagle kicha. W ogóle dominowaliśmy na parkiecie, jakieś 15-20 osób, a oprócz nas czasem było ze 2-4 osoby, a czasem i nie :-D
No a Martuś zostawała czasem u babci, ale to max na 6 dni, i wtedy nie miała nas obojga, była w innym miejscu, i jakoś łatwiej to znosiła.

Kasiu super sie to czyta- kazdemu nalezy sie solidny wypoczynek..nawet od naszych cudownych kochanych dzieciaczkow - Kiedy wiec przyjdzie kolej na mnie?:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry