• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ja bedę częściej, bo juz nie będę uzależniona z kompem do tego kiedy Marcin mi laptopa na Mazury przywizie. :-) Chyba, że się Isia zmieni i nie będzie już taka grzeczniutka ;-)
Na razie będę ziedzieć w domku. Urlop macierzyński kończy mi się już za kilka dni, ale teraz będę jeszcze na wypoczynkowym. Wracam do pracy pewnie dopiero pod koniec października.

W życiu! :-D Pół etatu bardzo mi się podoba. Mam nadzieję, że zostanie dawny układ (jak ze Stasiem), czyli podczas mojego pobytu w pracy z Isią bedzie tata Marcina lub niania.

Mamootku a Ty wieszco slychac u Heatherka? ...mialyscie kontakt takze poza bb...a tak jakos dzis o niej sobie przypomnialam...szkoda, ze zamilkla

kto wie co u AniB? i Sumki? a Kakaw? Irma? moze jakies smski, badz e-maile do nich, ze stesknilysmy sie za nimi?

reklama
Heatherki były u nas na szybkiej wizycie wracając z wakacji. Chłopaki super! Ania nie znajduje czasu na forumowanie i myslę, że po prostu od niego odwykła (tak jak co poniektóre chciały się wymiksować:wściekła/y:;-):-)). Nie wiem co u innych. Aha, Irma pewnie zarobiona, bo przecież sama z dzieciakami. Sumka faktycznie chora była... A co z Fusikiem? Uaktywniła się i nagle zniknęła:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry