• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
o dziękuje Mamootku, że o mnie nie zapomniałaś. Czas samotnej mamy :) leci bardzo szybko. Ola ostatnio ma dziwne zachcianki i szukam jej ciągle coś niecoś. Teraz chce kudłaka.

Mnie nie bylo bo weny nie bylo tez ;)
Przyznam ze nadal nie mam i nawet chyba sie odzwyczailam od bb..

Jakos tu cicho bylo,tematy takie hmmm...malo interesujace wiec sobie wakacje zrobilam :)

Weekend mialam bardzo udany...byl babski wypad do rana,potem niedziela i poniedzialek-spacery,knajpy,slonce ogromne :)rejs statkiem po berlinie itp.itd.Gosci mielismy do poniedzialku wieczor...szukam tez intensywnie kanapy...i powiem Wam ze masakra jakas...dwie ma takie w miare...ale i tak to jeszcze nie to...i np.obydwie nie maja funkcji spania...jeszcze troche pojezdze ,ale juz mi sie potencjalne miejsca koncza ;)

Pati- a nie przeraza Cie mysl...ze jak przestaniesz pisac Ty...i kazda z nas po kolei ...to nasza znajomosc padnie! hmmm!? zdajesz sobie sprawe do jakiej tragedii Twoje lenistwo moze doprowadzic? hmmmm? (PROWOKACJA:p

reklama
Pati, Ty mi tu nie pisz, że się odzwyczajasz! Żeby Ci w nawyk nie weszło ;-)

A co do kanapy, to jak my szukaliśmy czegoś dla siebie, to stwierdziłam, że jest bardzo mało ładnych kanap z funkcją spania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry