Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamoot bo my tak specjalnie pisałyśmy co byście wy urlopowiczki miały co nadrabiać :-) Ja już dziś melduje że 26 maja lece z Zosią do polski. Troszke mi się nie chce no ale jak mus to mus :-) .
No a ja tylko doniose, ze my juz pozegnalismy wzgorza San Francisco i jestesmy od niedzieli w domu. Podroz minela bez problemow a nawet moge powiedziec, ze bardzo dobrze bo Julek glownie spal albo wygladal przez okno/bawil sie w nogach/zaczepial stuardesy a my z mezem (wstyd sie przyznac) obalilismy prawie cala butelke wina (tak nam pani stuardesa dolewala:-)) Teraz moje dziecko na nowo poznaje wszystkie katy i przyzwyczaja sie do nowych warunkow (czyt. wszedzie go pelno) a ja pospiesznie probuje doprowadzic dom i ogrod do stanu wzglednie przyjemnego oku i zaczecajego do kupna;-) W sobote mamy spotkanie z agentem nieruchomosci a po nim juz pewnie jedynie bedziemy czekac na potencjaalnego kupca. W kazdym badz razie na razie przez te wszystkie zawirowania czasu na dluzsze siedzenie na bb brak:-( (sporadycznie co prawda podczytuje, zeby wiedziec co tam slychac no i mam nadzieje, ze od czasu do czasu uda sie cos napisac a za jakis tydzien ogolnie zrobi sie spokojniej i czasu bedzie wiecej:-))
Tak sama lece tzn. z Zosią . No i wsumie to będzie tydzień biegania po lekarzach , bankach i innych mało przyjemnych miejscach co by wszystko miało ręce i nogi w tej Polsce. Żadna przyjemność tylko kupa załatwiania . Ale dam jakoś rade wkoncu mam jeszcze garstke koleżanek w Polsce których jestem spragniona :-)
A ja tak po cichutku "donosze":-) że nasze wczasowiczki Pati i Noemi już wróciły , tylko sił muszą nabrać żeby podołać zaległościom na forum :-) ;-) Pati, Noemi CZEKAMY !!!!!!!!