• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Cześć wszystkim. Ja też już wróciłam ale dopiero dziś chwilę znalazłam żeby zacząć zaległosci nadrabiać.:zawstydzona/y: Jestem wypompowana. Normalnie na nic nie mam czasu. Szpital to jednak paskudztwo.:no: Ale już dochodzę do siebie także będę na bieżąco sledzic Wasze poczynania i dzieciaczków.:tak: Mój Mati dobrze zniósł rozłakę ale za to ja domu nie poznaję- bałagan i wszystko nie na swoim miejscu:-)

Ania, super że już jesteś w domu. Szpital to z całą pewnością nic przyjemnego... Ogarnij trochę najbliższych i siadaj do nas :-)

Aniu ja już miałam na ciebie nakrzyczeć że cię nie ma i nie ma ,ale naszczęście uprzedziłaś mnie postem bo gafa by była :zawstydzona/y::-)
Fajnie ,że już jesteś !!!!!!!!!!

Aniu fajnie ze juz jestes w domku:tak::-)
Mnie nie było tu tydzien, małż przyjechał, nadrabialiśmy zaległości towarzyskie i jakoś nie było czasu, teraz zato siadam do zaległości na bb bo strasznie jestem ciekawa co nowego u naszych maluszków:-)

A nas nie było od piątku do wczoraj :-) Byliśmy na labowisku w Grzymku (koło Warszawy), czyli zlocie pozytywnie zakręconych na punkcie Labradorów ;-) Było suuuper!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry