• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Hej dziewczyny to sobie poklikamy razem:-)
Cieszę się że nie jestem sama. A wczoraj 1,5 h spędziłam z dziecmi w parku rozrywki- mąż się wyrwał trochę z roboty i tak przed zamknięciem maluchy na karuzeli pojeździły:-) A potem u znajomych ploteczki przy cherry i w domku główka do poduchy i sen:-D

reklama
My tez juz z powrotem... Zimno nas wywialo... Jednak nieogrzewany drewniany domek, kiedy za oknem przymrozki, to niekoniecznie to, co Matisie lubia najbardziej :baffled: Ale zaraz smigamy na jakis spacer :-D
......A jutro do pracy bleeeeee........

Ps. Aniab, fajnie sie klika sama do siebie?... ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Jestem i nadrabiam :) Wyjazd zimny bardzo ale przyjemny - wypoczęłam i szkoda że tak krótko...mąż mi dokucza że teraz 2 noce na bb spędzę żeby nadrobić...ale ja myślę że jedna wystarczy

reklama
No to ja się zegnam bo zaraz wyjeżdżam do Polski i odezwę się już stamtąd ale po powrocie ze szpitala- czyli za tydzień w czwartek. Buziaki dla wszystkich i nie piszcie za dużo żebym szybko nadrobiła:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry