Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamoot udanego wypozynku... cieszcie sie Mazurami w spokoju.
My sie meldujemy po powrocie. Walizki rozpakowane, pranie dokonane,rytm niemal wdrozony, maz pozegnany (sluzbowo umknal do Azji na dwa tygodnie :-() Pogode za to mamy piekna wiec korzystamy przynajmniej w tej kwestii.
ja tez juz prawie jestem w normalnym trybie, jeszcze ze 2 pralki, i musze ogarnąć dom bo troche zarosło mi kurzem, przed domem trawnik mi kiełkuje, na klatce schodowej bede cyklinowac drewniane schody i tak koło sie toczy
Hej! Właśnie zbieram się do alergologa i zaraz jak tylko wrócimy uciekamy na działkę.powrót do rzeczywistości w poniedziałek. do zobaczenia i życzę Wam miłego, słonecznego weekendu. Pa, pa
Jestem! :-) Wrócilismy w sobotę - tak jak Kasia pisała. No i powoli się ogarniam w domu :-) Zdjęcia oczywiście będą, ale to jeszcze chwila.
Pogoda w sumie była dobra - tylko dwa dni padało, ze dwa dni było zimno, a tak lampa i słońce. Istne lato! :-)
Ale się za Wami stęskniłam!! Co to będzie jak pojade na Mazury na dłużej...