reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
A u mnie juz brat jest... na weekend bylismy u tesciow... w piatek wyjezdzam do Pl. wiec wpadne jeszcze przed wyjazdem zyczyc Wam wesolych swiat :-)

ciotka cyaj duzo zdjec!!! WESOLYCH SWIAT NO I JAK ZAHACZYSZ O URODZINY TO SZAMPANSKIEJ ZABAWYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Rusia Ty sie o zdjecia upominasz? TY Franco nam obiecalas! obiecalas!!!!!! :-D

Ja od kiedy mam nadwage nie strzelam sobie prawie wogole fotek :-D wogole jakos cienko u nas ostatnio z fotkami...ostatnio robilam w Krakowie :-D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczyny!
Trochę mnie nie było, ale nie dlatego, że o Was zapomniałam, tylko rzeczywistość mnie przerosła. Mnóstwo pracy, uczelnia, przed świętami Martuś miała anginę, potem przygotowania do wyjazdu- święta spędziliśmy w Oslo z siostrą Sylwka, jej chłopakiem i jego rodziną, a teraz powoli się odnajdujemy :-)

Kasia witaj!!! generalnie tu pustki ostatnio, własnei chciaąłm przywoływac do porządku!!!
fajnie że wyjechaliście- jak było? jakies fotki koniecznie poproszę

reklama
No pusto bardzo. Jakoś mi z tym smutno, choć wiem, że nie mam już tyle czasu co zwykle na bb. No ale do chcącego nic trudnego. Trzeba się zmobilizować i reaktywować wątek! Do dzieła dziewczyny!

Do góry