Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak nieregularny okres to nie jest norma.Witam czy któraś z Was miała nieregularny okres dłuższy niż 50 dni i zaszła w ciążę i wszystko było ok czy znalazłyscie powód swojego nieregularnego okresu? Czy podczas planowania ciąży bralyscie jakieś leki?
Tak zlecił badania i czekam na wizytęTak nieregularny okres to nie jest norma.
Byłaś na konsultacji u lekarza?
To może spróbuj zbadać prolaktyne, u mnie ona była przyczyną niereguralnych miesiączek. Brałam bromergon zbilam ją o połowę, miesiączki nie były już aż tak niereguralne i w pierwszym cyklu starań zaszłam w ciążęWitam czy któraś z Was miała nieregularny okres dłuższy niż 50 dni i zaszła w ciążę i wszystko było ok czy znalazłyscie powód swojego nieregularnego okresu? Czy podczas planowania ciąży bralyscie jakieś leki?
Cykle mam nieregularne. Średnio wliczony wychodzi, że cykl trwa 45 dni. Raz mam cykl co 30 dni a kolejny np za 50 czy 60 dni. W obie ciąże zaszłam bez problemu.Witam czy któraś z Was miała nieregularny okres dłuższy niż 50 dni i zaszła w ciążę i wszystko było ok czy znalazłyscie powód swojego nieregularnego okresu? Czy podczas planowania ciąży bralyscie jakieś leki?
U mnie stwierdził pco, cykle bywały bardzo różne.Tak zlecił badania i czekam na wizytę