reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Niestety nie udalo sie

Neff

Zaciekawiona BB
Dziekuje dziewczyny za cieple komentarze. Mialam lekkiego dola przez to czekanie i presje. USG bylo dzis i niestety nie udalo sie. Mam przepisane lekarstwa na poronienie. Lekarka powiedziala,ze jeden cykl menstruacyjny starczy do nastepnego starania sie. Zobaczymy. Na razie planuje wizyte u endokrynologa.
Dzieki jeszcze raz.
Siostra mi radzi nie mowic nic dzieciom naszym, 4 i 5 lat, tylko wziac ich na przeczekanie aby zapomnialy. Co myslicie o tym?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyny za cieple komentarze. Mialam lekkiego dola przez to czekanie i presje. USG bylo dzis i niestety nie udalo sie. Mam przepisane lekarstwa na poronienie. Lekarka powiedziala,ze jeden cykl menstruacyjny starczy do nastepnego starania sie. Zobaczymy. Na razie planuje wizyte u endokrynologa.
Dzieki jeszcze raz.
Siostra mi radzi nie mowic nic dzieciom naszym, 4 i 5 lat, tylko wziac ich na przeczekanie aby zapomnialy. Co myslicie o tym?
Kochana, bardzo Ci wspolczuje. A czy wczesniej mowilas dzieciom o ciazy? Czy nie informowalas ich o tym?

Neff - współczuję :( Ja bym dzieciom powiedziała prawdę. One i tak widzą Wasz smutek, a takie niewyjaśnione sprawy mogą przynieść więcej szkody niż pożytku.

Mowilismy o ciazy. O tym, ze dzidzius powinien sie urodzic w sierpniu.
Pracuje w przedszkolu z dziecmi piecioletnimi. One naprawde duzo rozumieja. Na chwile zapomna, ale pozniej znow spytaja. Powiedz im prawde, ze narazie jednak nie ma dzidziusia i ze czasami tak sie zdarza, ale moze jeszcze kiedys sie pojawi. Wtedy nie beda juz pytac, ale jako nastolatkowie beda wiedzieli, co sie zdarzylo. Lepiej powiedziec im teraz, niz w przyszlosci.

Do góry