reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Niestety pani dziecko nie będzie zdrowe...

reklama
Mailuj ma rację.. poza tym to taka postawa obronna..żeby nie zwariować..
Martuś, jestem myślami przy Tobie jak wiele innych dziewczyn tutaj..

Marta to normalne, że się boisz bólu fizycznego. Psychika działa obronnie i z błogosławieństwem dla Ciebie, mózg wysyła sygnały. To brzmi okropnie, ale właśnie Twój mózg broni się przed szaleństwem każąc Ci mysleć o bólu fizycznym.
To żadne pocieszenie, wiem o tym, ja sama rodząc Mateuszka nie bałam się porodu ale tego, że będą łyżeczkować mnie bez znieczulenia i wszystkie siły skupiłam na właśnie strachu przed tym bólem. Myślę - jestem pewna - że 90% matek tak to właśnie odczuwa. Bo bronimy się przed rozpaczą, płaczem, obłędem że tracimy dziecko....
Trzymaj się jakoś, przytulam w myślach i jestem z Tobą i Hanią.

Marta właśnie weszłam poczytać co u Was i jak sobie radzisz.
Myślami jestem z Wami.
Dzielna z Ciebie babka.
Często myślę, że stanie się cud i okarze się, że lekarze się mylą.

Trzymaj się

Ostatnia edycja:
Moje kochane , dostałam dzis tel z CZD od pani Profesor. Amniopunkcja nic nie wykazała. Zdrowy chłopak :-)
Jestem zakręcona

Jeszcze tylko echo serca

reklama
Rudson wiedziałam, że tak będzie :-D Cieszę się razem z Tobą :-) Podobno im dłużej się czeka na wyniki tym lepiej :tak: Gratuluję zdrowego Syneczka :-)
Martuś, Haniu myślę o Was każdego dnia !!!

Do góry