Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to pobranie to już średnio sensowne.Mimo zwymiotowania 25 min przed końcem,postanowiłam doczekać czasu i miałam 3 pobranie. Lekarz niech decyduje
Generalnie ogólnie przyjęte jest założenie, że to badanie bardzo inwazyjne - dlatego też bez skierowania, nawet prywatnie, laboratoria nie chcą zrobić badania.To zalezy od źródła, bo ja kiedyś szukałam wlaśnie danych na ten temat i znalazlam opinie i badania, że obciązenie jest porównywalne do tego, ktore masz po zjedzeniu kakzerki
Ale nie mam źrodla, bo to już jakiś czas temu bylo.
Niemniej znam przypadki powtórek.
Hej,Krew na czczo pobrana , po 1 h pobrana i 25 min przed trzecim oznaczeniem zwymiotowalam . Napisałam do lekarza czy powtórzyć i co robic . Od początku ciazy ciężko mi być na czczo,zaraz mi niedobrze. Wy też musiałyście powtórzyć?Jak było u Was?
Kiedyś nie robili bez skierowania. Teraz robi się bez problemuGeneralnie ogólnie przyjęte jest założenie, że to badanie bardzo inwazyjne - dlatego też bez skierowania, nawet prywatnie, laboratoria nie chcą zrobić badania.