reklama

Nifty pro

reklama
I płaciłyście z góry normalnie? Ja nie ukrywam że tego boje się najbardziej. Wolałabym zapłacić przy pobraniu a tak się chyba nie da

Ja też wcześniej miałam już styczność że strona test dna, bo robiłam u nich pakiet badan po poronieniu, więc wiedziałam, że już raz wszystko poszło ok i dlatego też im zaufałam drugi raz. Ale pamiętam, że jak sama szukałam nifty to miałam podobne odczucia co ty, bo koszt jest niemały, a te strony internetowe niektóre były bardzo dziwne i nie wzbudzające zaufania w ogóle. A na pewno można było na innych stronach znaleźć dużo taniej to badanie.

Ja też wcześniej miałam już styczność że strona test dna, bo robiłam u nich pakiet badan po poronieniu, więc wiedziałam, że już raz wszystko poszło ok i dlatego też im zaufałam drugi raz. Ale pamiętam, że jak sama szukałam nifty to miałam podobne odczucia co ty, bo koszt jest niemały, a te strony internetowe niektóre były bardzo dziwne i nie wzbudzające zaufania w ogóle. A na pewno można było na innych stronach znaleźć dużo taniej to badanie.

Właśnie wiem że testdna jest wiarygodny bo akurat na forum dużo dziewczyn robiło test ale na trombofilie i zawsze było wszystko ok. Ale jednak nie ukrywam że wolałabym zapłacić właśnie jakas zaliczkę + reszte po albo w ogóle całość po pobraniu.
Zadzwonię tam jutro i dowiem się czy jest taka opcja.

Jakoś nie uśmiecha mi się płacić tyle pieniędzy przed wykonaniem usługi po prostu.

Ja płaciłam z góry, kilka osób z otoczenia mi polecało i im zaufałam.
Gdzieś przeczytałam opinię, że są placówki gdzie można płacić dopiero na miejscu więc tak jak mówisz najlepiej zadzwonić zapytać 😊

reklama
Ja robiłam w ginemedica. Może też spróbuj poszukać takich prywatnych klinik/gabinetów, które oferują wykonanie testu nipt, jeśli masz obawy przed płatnością z góry

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry