• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Niski przyrost beta hcg 5t6d

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Wiem ze temat wałkowany aczkolwiek nie trafiłam na podobny przypadek jak u mnie aby czegoś się dowiedzieć.
Według @ dziś 5t6d ciąży, będąc w 4 tygodniu trafiłam do szpitala z podejrzeniem CP przez znaczna ilość płynu w zatoce douglasa, wykonali laparoskopię i okazało się ze się mylili, na drugi dzień pojawił się pęcherzyk w macicy Malutki ale się pojawił, a płyn który był usuniety dzień wcześniej pojawił się ponownie (płyn surowiczy). Dodam ze czuje się dobrze, plamienia nie było i nie ma.
Nadzieje wróciły, do momentu wykonywania bety.
07.04 - 9531,3
07.06 - 15586,0
07.08 - 24466,2
Pierwsze usg mam w poniedziałek 11ego bo będąc w szpitalu powiedzieli mi ze nie ma sensu robić szybciej bo i tak nic nie będzie. Poszłabym najchętniej jutro ale mieszkam w małej miejscowości gdzie nie ma szans na wizytę w weekend.
Moje pytanie czy są tu kobietki które były w podobnej sytuacji z podobna beta i ciąża przebiegła pomyślnie czy mam się już nastawić na najgorsze?

reklama
A czy pęcherzyk który według lekarza w 4tyg był taki to bardzo odbiegał od normy?
Przy takich wartościach bety ona ma prawo nie podwajać się już w takim tempie jak na początku :)
Odkąd pęcherzyk jest widoczny w macicy to teraz wyznacznikiem dobrze rozwijającej się ciąży jest usg :)

Załączniki

• IMG_0691.JPG
    IMG_0691.JPG
    87,4 KB · Wyświetleń: 100
reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry