reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

No to......R O D Z I M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ewcia, Madzik, Phoebe, Lucyann, Icadel - serdecznie gratulacje!!!!! Duzo zdrówka dla was i dzieciolków :):-):-):-):-)

Madzik, Phoebe, Lucyann, Icadel, Ewa- wszystkim serdecznie gratuluje i zazdroszcze:-) ze już macie swoje szkraby przy sobie. Duuużo zdrówka dla mamuś i maluszków - tak hurtowo!!!

Cześć....
Nie wiem czy w dobrym dziale pisze czy nie....
jestem mężem Magdy i chciałem zameldować że nasza córeczka urodziła sie wczoraj cała i zdrowa o 22.50...a Magda pojechała do szpitala w nocy z poniedziałku na wtorek.

Jeśli napisałem nie tu gdzie trzeba to przepraszam.

Gratulacje:))i serdeczne pozdrowienia:))

W poniedziałek urodził sie Sebastian , waga prawie 3 kg , dl. 54 cm 10 pkt w skali. Od wczoraj jesteśmy juz w domku, powoli dochodze do siebie. Jak będę miała czas to skrobne w odpowiednich wątkach odpowiednie rzeczy i nadrobie zaległości. Pozdrawiam gorąco!

No no sypia sie Mamusie:))Gartulacje:)):-):-):-):-):-):-)

No to i ja się witam rozpakowana :-) od wtorku jesteśmy w domku:-) , sporo tu się wydarzyło przez ten tydzień, postaram się nadrobić jak znajde chwilkę

Ogromne gratulacje dla nowo rozpakowanych mamuś i dla tych w dwupaku - wyśpijcie się na zaaaapas :-D

reklama
Wczoraj, czyli 13.11 o 14:50 urodził się Szymuś, synek MPEL. Poród odbył się siłami natury. Maluszek ma 56 cm, waży 3080 g i jest zdrowiutki.
MPEL przekazuje pozdrowienia dla wszystkich Listopadowek

Ostatnia edycja:
Do góry