reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nocnik

Olla-Ty uwazaj z tym chwaleniem i brawami bo ja tak klaskalam i pokazywalam na kupe(w dobrej wierze)ze jak tylko sie odwrocilam to Amelka wyjela ją reką z nocnika:-D:-D:-D

reklama
Elmaluszek...:-D:-D:-D
Nie no, Amelki są po prostu niesamowite!:tak:

Ja chyba zacznę jednak Magdę przeszkalać do sikania na nocnik. Dochodzę do wniosku że za dużo wydaję na pieluchy.:baffled::-D A Madzia z tego co widzę naprawdę kuma o co chodzi z sikaniem i kupaniem. Ostatnio powiedziała do mnie "mama siusiu", po czym uniosła do góry bluzeczkę, zasiadła na krzesełku - uczydełku, stęknęła, powiedziała "juś", poprawiła bluzeczkę i poszła. Kurczę, może to jednak ten czas???? Tylko też myślę czy przyzwyczajać Ją do nocnika, czy też kupić nakładkę na kibelek, bo jak widzę Ona uwielbia się "przyglądać" jak ktoś siada na tronie i też dokładnie wie co tam się robi. Może to by była dla Niej dodatkowa "atrakcja" zachęcająca do załatwiania się tam gdzie trzeba? Idzie weekend, może popróbujemy....

Anielap Gratki dla Zu :tak:

kingug jak to nie wiesz skąd? a pieski to jak robią :-D

Dzagud Maks jest na podobnym etapie jak Madzia :-) ale chyba Cię to nie dziwi :-D

Kobitki
Amelka dolącza do grona świadomych nocnikowiczow
Co prawda z nocnikiem jestesmy za pan brat od dluzszego juz czasu,codziennie i bez grymasow,ale zawsze to ja ją sadzalam kiedy uwazalam ze jest potrzeba.Dzisiaj Amelka po raz pierwszy przyniosla mi w rączkach nocnik,posadzilam i od razu zrobila siusiu.Jestem dumna:tak::-)

reklama
Dziekujemy cioteczkom:tak:
Dzagud-ja mysle ze warto sprobowac z tą nasadka na kibelku skoro Madzi sie podoba.U mnie to jak na razie niewykonalne bo w lazience mam lodowke.Prysznic biore w tempie ekspresowymi nawet Murmelke kąpiemy w salonie.Latem sama pomysle o takiej nakladce.
Anielap-nie martwiaj kobitko,zalapie Zuzka madra dziewczynka

Ostatnia edycja:
Do góry