reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nocnik

Kurczę to chyba może się faktycznie udać jak się z bąblem w domu siedzi.:-(Mnie w weekend nie wyszło - poddałam się po 4 zasikanych parach gaci w ciągu jakiś 2 godzin.:-(Ale Kingud, gratulacje dla Wiki - pojętna dziewuszka.:tak:

reklama
Kingug gratki dla Wiki!!!!

Natalii ostatnio kupiłam majtki 3 pary, była nimi tak zachwycona (nie da się opisać wyrazu jej twarzy);-):blink: że wszystkim musiała polecieć pokazać (tacie, babci, dziadzi). I powiem że jak do tej pory to żadna rzecz (nawet zabawka:sorry2:) nie wzbudziła w niej tak wielkiego zadowolenia:-) No i oczywiście w nich chodzi, dobrze ze nie każe zakładać od razu wszystkich trzech.:-) Codzień inny kolor!!

kingug fiu fiu... Gratuluję Ślicznotce! :-):-):-)
Ja czekam na dostarczenie nakładki na sedes i zacznę orkę na ugorze ;-)

Dziekujemy za gratulacje;-)
Dzagud ja robie tak że po piciu za jakieś 10 minut sadzam ją na nocnik i robi. Potem po tym piciu ze dwa, trzy razy co 10 minut. A takto sadzam co jakieś 30,40 minut. Nie wiem czy to z sensem napisałam ale mam nadzieję że mnie zrozumiałaś:blink:
Taką nakładkę co pisze Esia też muszę kupić bo chyba wolę żeby qpę robiła na tej nakładce:sorry2:

My niedawno kupiliśmy taką nakładkę na sedes i na dwa dni zamieszkałam z Zu w łazience. Tak jej się podobało:tak: Chciała żeby ją sadzać co chwilę i udawała że chce kupę. Ani jedno siuku i ani jedna kupa jednak nie trafiły do sedesu....​

Nati zakładam pampersa tylko na noc na spanie( i czasami przed spacerem jeśli się nie wysika wcześniej):tak:. No i wczoraj wieczorem przed spaniem nie poszła siku. Obudziła się za godzinę i mi popłakuje nie wiedziałam o co chodzi:confused: myślałam, że ząbki, a ona za chwilkę "yyyy" i sika w pampersa:happy:. No tak chciało się sikać.
A dziś rano obudziła się i zdziwiona pokazuje że "paje mokly", a tacie powiedziała że to mama kazała jej sikać w nocy do pieluchy:sorry2::sorry2::-)

U nas coraz lepiej.Przedwczoraj i wczoraj zuzylysmy tylko po jednej pieluszce w ciagu dnia,bo wszystko udalo sie nalapac.Za to po nocce pielucha wazy chyba z pol kilo:-D tak napompowane:dry:

U nas NIET czyli nocnik Mlodego parzy w tyłek .
on dopiero zaczyna kumac ze kupa to kupa jak mu sie pytam czy zrobil kupe to nic ale dzis do niego mowie Miki masz kupe a on mam upe .wiec mysle ze bedzie coraz lepiej. A zmiana pieluchy to koszmar gonitwa po pokoju,weginanie sie,krzyk u was tez tak jest???????

reklama
Gusia-my 2 razy przechodzilysmy etap ucieczek przy zmianie pieluszki.Ten drugi calkiem niedawno:tak:ale na szczescie juz spokoj;-)Powodzenia w gonitwach za Mikim

Do góry