reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nocnikowanie

reklama
dzisiaj Gracjanek przespal cała noc bez pieluchy no i pielucha była sucha, w czasie drzemki w czasie dnia tez juz nie siusia, wiec kłopot z głowy.

kurcze, a mnie sie Julka uwsteczniła cosik:crazy:, Leje mi w gacie ostatnio, albo zleje sie całkiem tak ze az kałuza, albo popuszcza. Taki stan utrzymuje sie od 3 dni, mam przejdzie. Z kupą dalej lipa, nie chce robic do kibelka, najchetniej do pampa by robiła, a ze paampa nie ma to kupa laduje w majtach:wściekła/y:.
Gratulacje dla stuczniaczków za wszystkie sukcesy, a tym ktore jeszcze sukcesów duzych nie maja zycze szybkiego odpieluchowania:-)

Tnka mam własnie taka ndzieje. Zwłaszcza, ze taka sytuacja juz kiedys była. Pewnego dnia Julka zaczeła lac w gacie i trwało to dwa dni, po ktorych znow przyszedł czas suchych majtek:-D

u nas pamp na porzadku dziennym chociaz jak ostatnio odwiedzila mnie kumpela z corka i ta mala zrobila siku to Niko tez chcial caly czas na nocnik:tak:

chyba ja zaczne tam siadac:sorry2::-D:-p

Nikuś w ciągu dnia bez pampka lata, nawet w gościach itp. i wpadki coraz rzadziej się zdarzają, jest coraz więcej suchych dni, ale podczas drzemki sika zawsze, o nocy nie wspominając, na spacer mu zakładam i od 1,5h jest sucha :tak:.

reklama
gratulacje dla nocnikujących i powodzenia dla tych, którzy jeszcze nie potrafią.

A powiedzcie jak zamierzacie odpieluchować w nocy? Będziecie nosić na nocnik w nocy, czy jak? Nie mam pojęcia jak się za to zabrać.:confused:

Do góry