reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Mamuśki, używa któras takiego podestu?
IKEA PODEST/STOŁEK/PODIUM dla malucha+GRATIS !!! (2183286120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a moze macie jakies inne? nie wiem tez jaką to ma wytrzymałosc - chodzi o wagę.
szukam wlasnie czegos, zeby podstawic Tomkowi pod wc albo pod umywalkę. :-)
My mamy identyczny i jest super!!!!! dla dwulatka, czterolatka tez :tak:(sprawdzony przez pawla kuzynki) wysokos w sam raz do muszli, czy umywalki
Amarantka no cóż...ja się pogodziłam z kupką na dywanie;-)bez obsikiwania się chyba nie da rady odzwyczaić od pieluchy... w każdym razie Etna chyba robiła wlaśnie tak że tetrę w majtki i na to ceratka? Dobrze mówię, Etna?

Lotka
ja mam i jest bardzo wytrzymały;-) właśnie na nim siedzę:-D poważnie:tak: a tak to bardzo praktyczny, Asia używa go do dosięgnięcia do kranu żeby umyć rączki i żeby usiąść na muszlę:tak:
edit. w Ikei jest chyba nawet po 9,99 a nie po 12,99 jak coś :-D tu to masz za mały stołek dużo ponad 20 zł licząc z dostawą, a w Ikei dostaniesz jeszcze wyższy za 19,99zł BOLMEN Stołek - IKEA

Dobrze mówisz DZIUNKA :-D
:-D:-D
Ja odpieluchowałam pierwszego dnia wakacji, od razu dzien i noc bez pampersa. Na wyjazdy samochodem czy goscinę (tak glupio gdyby komus dywan obsikal) zakladalam tetre plus majtki ceratkowe, ale szybko na szczescie zrezygnowalam i z tego . Jedyne co moge dodac to powodzenia bo to proces dlugofalowy i czasami mozna sie podlamac
Moje dziecko woła sisi:-)Nie zawsze ale...
ale...... to super to juz cos:tak:
no to super, tom tez zaczyna wolac ale obojetne co chce to mowi "kupa!" ;-)
mój dlugo, dlugo wolal siko na wszystko:-)

No to Tomcio nam dzis "poszalał" ;-) nie zmoczyl nic przez caly dzien. raz wolal, ale w wiekszosci to ja pytalam i prowadzilam na wc :-) z poludniowej drzemki zdjelam mu kompletnie sucha pieluche :-) normalnie w szoku jestesmy z mezem. zdaje sobie sprawe, ze to jeszcze dlugo potrwa, ale mam coraz wiecej optymizmu na ta akcje. widac, ze trafilismy w koncu w odpowiednim momencie(wczesnie byly 2 proby). jejku ale sie ciesze :-) a zaczelismy przeciez we wtorek :-)

ja w zasadzie w dzien w domu mam dziecko odpieluchowane (udalo się mimo lekkiej podłamki i regresu) zostało spanie i spacery. Troche lepiej się poczuję i moze nieco się ociepli (w kolejny weekend ma byc +20) i zarzucamy pieluchę na wyjscia

prosze bardzo :-)
a to ja mam stracha, bo wczoraj miałam jechac chlopakom po buty ale źle się czułam a tu takie ciepło idzie a oni w zimówkach :szok:

no ja też jestem dumna z Kuby:tak:
woła ładnie, nie zawsze zdązymy ale sie nie poddajemy:-)
ajaki dumny jak robi kupkę na ubikację:-D bije sam sobie brawo i piszczy z radości:-D
i jak męża nie ma w domu to każe dzwonić, zeby powiedzieć tacie ze zawolał:-)

reklama
Dziś pierwszy dzień Gonia w żłobku, ciekawe czy będzie wołać, czy zdażą jej się wpadki. Wczoraj pięknie zawołała w Decathlonie, że chce siku i zrobiła.:tak:Dumna z niej jestem całkowicie.:-D:-D
Nie wychodzi nam jedynie kiedy chce jednocześnie siku i kupa, ale ... nie od razu Kraków zbudowano.
Na spacery i na przejazdy też nie ma pieluchy... a ja nawet nie zabieram jej ciuchów. Taka cwana gapa jestem.:-D
Polaa - brawo!!
Lotka - a my mamy taski składany http://allegro.pl/skladany-stolek-podwyzszenie-dla-doroslych-dzieci-i2191841323.html Hanka mikrus , ale do umywalki dosięga, podsuwa sobie go do włącznika światła, otwiera drzwi itp. Także wg mnie jest ok.

Ostatnia edycja:
Do góry