Fado123
Fanka BB :)
Później już nie sprawdzałam, ale ciąża ok ,tylko brałam dupfaston i luteine, przez wcześniejsze poronieniaHej, a w twoim przypadku to był jednorazowy zły winik i później już rosło ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Później już nie sprawdzałam, ale ciąża ok ,tylko brałam dupfaston i luteine, przez wcześniejsze poronieniaHej, a w twoim przypadku to był jednorazowy zły winik i później już rosło ok?
Dzis jest środa , to lepiej zrobić w piątek, wynik niski ,ale jeśli nie było monitoringu u gina ,to nie wiadomo kiedy była owulacjaDziewczyny ja dzisiaj zrobiłam betę i 14 dpo pokazało 9,33 wydaje mi się mało? Jak myślicie jest się czym martwić? W sobotę znowu idę na betę zobaczyny czy coś uroslo..
Właśnie monitoring był... I pewna jest ta owulacja że była...Dzis jest środa , to lepiej zrobić w piątek, wynik niski ,ale jeśli nie było monitoringu u gina ,to nie wiadomo kiedy była owulacja
Później już nie sprawdzałam, ale ciąża ok ,tylko brałam dupfaston i luteine, przez wcześniejsze poronienia
Paolx i jak u ciebie sytuacja? u mnie w 28dc beta 8.29 progesteron 13.59.. Włączony duphaston 3x1 ale tez sie martwię. Jutro powtorka bety..Właśnie monitoring był... I pewna jest ta owulacja że była...
BiochemicznaPaolx i jak u ciebie sytuacja? u mnie w 28dc beta 8.29 progesteron 13.59.. Włączony duphaston 3x1 ale tez sie martwię. Jutro powtorka bety..
Przykro miBiochemiczna![]()