• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nosidełko dla niesiedzącego dziecka

jagodam77

Fanka BB :)
Zacznę od tego że nie mam cierpliwości więc chusty odpadają. Córeczka ma prawie 4 miesiące, chciałabym kupić nosidełko na razie na krótkie dystanse potem na dłuższe. Czytałam szukałam i wpadły mi w oko 4 pozycje. Mianowicie Fidella fusion, Luna dream grow up, lenny lamb lenny upgrade i babybjorn one. Chciałabym poznać opinie mam które testowały owe nosidełka lub może inne propozycje. :)

reklama
Zacznę od tego że nie mam cierpliwości więc chusty odpadają. Córeczka ma prawie 4 miesiące, chciałabym kupić nosidełko na razie na krótkie dystanse potem na dłuższe. Czytałam szukałam i wpadły mi w oko 4 pozycje. Mianowicie Fidella fusion, Luna dream grow up, lenny lamb lenny upgrade i babybjorn one. Chciałabym poznać opinie mam które testowały owe nosidełka lub może inne propozycje. :)
Rzuc okiem tutaj, to jedne z niewielu, ktore mozna rozwazac dla niesiedzacego malucha

Widziałam coś takiego jak zapinana chusta w pasie z chicco, wyglada nawet fajnie. Widać, ze jest prostsza w użyciu niż klasyczna chusta.
Ja się nad nią zastanawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry