kaskax25
mama wspaniałej trójki
Chyba juz pora zalozyć taki wątek bo nasze dzieciaczki rosną w siłe i tyle już umieją
A więc mamuśki chwalić się porownamy jak sie nasze maluchy rozwijają.
A więc moze rozpoczne. Miloszek ma 3 tyg a juz sie świadomie uśmiecha
Kto nie chce niech nie wierzy ale to fakt. Wystarczy z nim chwilke porozmawiać popatrzeć mu w oczka i już sie uśmiecha, Pierwszy raz tak świadomie uśmiechnał sie 3 dni temu. Nie chciało mi się wierzyć ze to już ale sytuacja się powtórzyla powtarza codziennie coraz cześciej i coraz łatwiej. To super uczucie aż sie lezka kręci w oku ze szczęścia.
Miłoszek zaczyna też glużyc. Narazie wychodzi mu to bardzo nieporadnie ale też zdarza się coraz częsciej.
Polożony na brzuszku podnosi do góry głowke i próbuje ją unosić dość ładnie mu to wychodzi ale po chwili głowka opada.
Miłosz umie tez duzo spać. Co jest dla mnie zbawiennie żebym mogła tez czas poświecic Mateuszkowi i Kubie. Ale umie też sie glosno dopominac o swoje prawa
Zwlaszcza gdy chodzi o jedzenie i wziecie na raczki.
To chyba narazie tyle i tak sie sporo uzbieralo.
Teraz wasza kolej

A więc moze rozpoczne. Miloszek ma 3 tyg a juz sie świadomie uśmiecha

Miłoszek zaczyna też glużyc. Narazie wychodzi mu to bardzo nieporadnie ale też zdarza się coraz częsciej.
Polożony na brzuszku podnosi do góry głowke i próbuje ją unosić dość ładnie mu to wychodzi ale po chwili głowka opada.
Miłosz umie tez duzo spać. Co jest dla mnie zbawiennie żebym mogła tez czas poświecic Mateuszkowi i Kubie. Ale umie też sie glosno dopominac o swoje prawa

To chyba narazie tyle i tak sie sporo uzbieralo.