reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

Dziewczyny jak Wasze Dzieci stoją to na całych stópkach?? :tak:
Bo jak ja stawiam Adrianka ( oczywiście tylko jak Go trzymam ), to On staje tylko tak jakby na palcach :baffled:
Czy tak może być czy później stanie na całych stopach??

reklama
Moj Gabrys czasami podwija paluszki. Wiem, ze nie wskazane jest takie "chodzenie na palcach" w chodziku, ale Ja narazie nie mam zamiaru go kupowac.

Dziewczyny jak Wasze Dzieci stoją to na całych stópkach?? :tak:
Bo jak ja stawiam Adrianka ( oczywiście tylko jak Go trzymam ), to On staje tylko tak jakby na palcach :baffled:
Czy tak może być czy później stanie na całych stopach??

Moja Martyna przy meblach do stania podciąga się sama. Jednak staje właśnie na palcach. Jest to zupełnie normalne :tak:

Moja Madzia staje na calych stopkach , ale niestety nalezy do leniwych dzieci i nie siedzi jeszcze sama nawet temu leniuchowi nie chce sie obracac z plecow na brzuch kladzie sie tylko tak na bok o odpycha noga i dociera do celu.
Ale za to od wczoraj pieknie wykrzykuje baba i mama a czasami ciagiema mamababa i tak przez pol godziny az jest cala zapluta od tego gadnia

Mitemil nie moge sie nadziwic twoja Martyna , super z niej dziewczyna
Powiedz ile ona wazy i jaka jest duza bo wyglada na duza panne
Moja Madzia to przy twojej corci mala gapa

Ostatnia edycja:
A my mamy kolejny mały sukcesik na kocie. Dzisiaj Martyna zrobiła kupkę do nocnika!! Na niej nie zrobiło to większego wrażenia, ale na mamie i owszem :-)

Paula Martyna waży 7780g, a ciuszki ubieram jej na 68 czasem na 74 :-)

mitemil ta twoja corcia niedlugo bedzie chodzic i czytac , madra dziewczynka
Myslalm ze jest duzo wieksza tak powaznie wyglada jak taka roczna dziewczynka , u nas waga 7300 i ubranka tez raczej na 74
Buziczki dla twojej super coreczki

moj baczek jak staje to na zewnetrznych stronach sopek...kula sie zywo po calym lozku... ze swojego lezaczka tez umie schodzic:dry:
siedzi juz fajnie ale sama jeszcze nie usiadzie trzeba ja posadzic:-D
jedno umie super zamiast zapalic swiatlo rozbiera mi kontakty... wyciaga mi taklapke:-D:-D:-D:-D
uwielbia wszelakie firanki:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
od wczoraj moj synek potrafi sie podciagnac za mamusine paluszki do stania z pozycji siedzacej :) postoi tak pare sekund i potem siada sobie na tyleczke i za chwilke znowu sie podciaga do stania :) A najsmieszniejsze jest to, ze pieknie sobie sam siedzi bez zadnych podparc a wciaz nie moze sam podniesc sie do siadu - tylko za pomoca mamusi! :)

Do góry