• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nowe wieści

reklama
Czy sierpniowe mamy 2023 jeszcze istnieją? Bo nie mogę odnaleźć tematu, mam wiadomość że "coś poszło nie tak". Byłam ciekawa co u was słychać 🙂
Cześć 😁. Wątek, o którym piszesz został raczej usunięty z powodu braku aktywności na nim przez dłuższy czas, tak mi się wydaje przynajmniej. O tym wątku tutaj dostałam powiadomienie jak nigdy 🫣😅. Co u nas? Jest nas dwoje: Olivia i Alex (ma już 1,5 miesiąca) mają obok siebie urodziny, bo dzieli ich 5 dni 😂🙈. A co u Was słychać?

reklama
Cześć 😁. Wątek, o którym piszesz został raczej usunięty z powodu braku aktywności na nim przez dłuższy czas, tak mi się wydaje przynajmniej. O tym wątku tutaj dostałam powiadomienie jak nigdy 🫣😅. Co u nas? Jest nas dwoje: Olivia i Alex (ma już 1,5 miesiąca) mają obok siebie urodziny, bo dzieli ich 5 dni 😂🙈. A co u Was słychać?
Witaj w klubie! 😁 U nas różnica dziewczyn tylko 3 dni!! 😁

Napisałam pierwszego posta na odnowienie, a później nie przychodziły mi powiadomienia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry