reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nowimoderatorzy - sonda

Kogo widzimy w roli nowych moderatorów?

• Wszystkich głosujących
    23
  • Ankieta zamknięta .
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie też zauważyłam ,że Kasi nie ma ale na fb to ciągle widze jak się udziela w sensie konkursów ;-).

Zróby tą ankiete i będziemy głosować :)

reklama
Poniewaz Kasiula podala się do dymisji, a i na mnie juz zapewne pora to oglaszam konkurs na nowych moderatorów. Zapraszam do pisania Waszych propozycji, powiedzmy do niedzieli. Chyba to dobry termin czy potrzeba dluższy? a w niedzielę ustawimy sondę (proponuje na tydzień) i wybierzemy 2 osoby z najwyższym wynikami.

jaka pora?? o czym Ty kobitko piszesz???? tez nas opuszczac chcesz?? :(

mnie tez obojetne kto na moda byleby taka osoba która miałaby czas do tego usiąść no i nie znika na długie miesiące- i tez myslalam ze to konkurs o tematyce mody :D to moze któraś się zgodzi?? moze jakaś kobitka sama chce?? aza, ilona, dziunka?? mnie do głowy przychodzą te 3 kobitki :) matrolinka nie za bardzo chce a nie wiem czy anawawka przy swoich szatanicach bedzie chciała dodatkowe obowiazki bo i tak biedna czasu ma jak na lekarstwo.....

Ja mogę być, chyba że to jakaś trudna robota i nie ogarne tematu ;-)

MamaMarcel a ty?? Może ty byś też chciała??

mnie to obojetne, moge być jesli bede wybrana, moze tez byc kto inny. Nie wiem jak ta "praca" wyglada ale chyba duzp jej nie ma bo i tak jest nas tu tylko garstka. Prawda taka ze listopad sie wykrusza ;(

Dziunka a z tego co kojarze to Ty już przez chwile byłaś modem więc może byś chciała ponownie bo już wiesz o co kaman :))))

Jak dla mnie to obojętne, kto zostanie, byle by tej osobie pasowało.

Może ktoś ma jakiś kontak z Kasiulą, co tam u niej się dzieje???

Aza nie, bo aktualnie mam coś z netem/kompem w domu, a w dzień to mogę tyle co w pracy,a to mało czasu.

p.s. a wogóle myślałam że to jakiś konkurs o modzie:zawstydzona/y:

haha dziunka ja to samo pomyslalam co Ty :p

i tez myslalam ze to konkurs o tematyce mody :D
hheheh to mi się udalo
ale przynajmniej zajrzałyscie

jaka pora?? o czym Ty kobitko piszesz???? tez nas opuszczac chcesz?? :(

Nie zauważyłam wcześniej że Kilolek też... :(
no myslę, ze czas na zmiany

słuchajcie robota nie jet trudna i teraz jjak jest nas mało to nie ma jej wiele, ale trzeba czytać wszystko więc jedna osoba raczej nie ogarnie. Glownie łaczy sie posty jak ktos pisze co kilka minut, czasem watki jak się namnażają, a tak na co dzien to jest katalogowanie na smakach, przepisach dla dzieci. Dodawanie zdjęć i opisów na maluchach no i waga i wzrost w miarę na bieżąco. Czasem cos trzeba skasować i raportować jak podejrzane i tyle

reklama
Dziewczynki, ja jestem z tych rzadziej-udzielających-się więc z przyjemnością powitam każdego moderatora :)
Sama nie kandyduję, nie daję rany nawet czytać codziennie wszystkich wątków.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry