W
wyjatkowaonaa
Gość
Właśnie też zauważyłam ,że Kasi nie ma ale na fb to ciągle widze jak się udziela w sensie konkursów ;-).
Zróby tą ankiete i będziemy głosować
Zróby tą ankiete i będziemy głosować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poniewaz Kasiula podala się do dymisji, a i na mnie juz zapewne pora to oglaszam konkurs na nowych moderatorów. Zapraszam do pisania Waszych propozycji, powiedzmy do niedzieli. Chyba to dobry termin czy potrzeba dluższy? a w niedzielę ustawimy sondę (proponuje na tydzień) i wybierzemy 2 osoby z najwyższym wynikami.
mnie tez obojetne kto na moda byleby taka osoba która miałaby czas do tego usiąść no i nie znika na długie miesiące- i tez myslalam ze to konkurs o tematyce modyto moze któraś się zgodzi?? moze jakaś kobitka sama chce?? aza, ilona, dziunka?? mnie do głowy przychodzą te 3 kobitki
matrolinka nie za bardzo chce a nie wiem czy anawawka przy swoich szatanicach bedzie chciała dodatkowe obowiazki bo i tak biedna czasu ma jak na lekarstwo.....
p.s. a wogóle myślałam że to jakiś konkurs o modzie![]()
haha dziunka ja to samo pomyslalam co Ty![]()
hheheh to mi się udaloi tez myslalam ze to konkurs o tematyce mody![]()
jaka pora?? o czym Ty kobitko piszesz???? tez nas opuszczac chcesz??![]()
no myslę, ze czas na zmianyNie zauważyłam wcześniej że Kilolek też...![]()