reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nowinki z porodówek i gratulacje :)

reklama
Witam,

Uprzejmie donoszę, że urodziłam ;-)

Staś (na drugie Kacper - z racji dnia urodzenia) przyszedł na świat 06.01.2010 o godz. 8.25.
poród naturalny
waga 3300g, wzrost 54 cm, 10 pkt

23 grudnia wylądowałam w szpitalu - krwotoki z dróg rodnych. Znalezli dodatkowy płat łozyska, który Staś naciskał główka i sie lało.
5.01.2010 poszłam na test oxy, wieczorem o godz. 22.00 zaczeły sie skurcze co 3,5-6 min i tak przez cała noc do 6. rano. Rozwarcie 6 cm. Jak zjechałam na porodówke to 7 cm (na znieczulenie za późno ;-). Jak zdązył maż dojechac to 9,5 cm. Ostatnia faza trwała 25 min. Nie umiałam przec na leżąco, wiec parłam na kucaka przy fotelu - polecam bo poszło błyskawicznie. Ból do wytrzymania.
Potem miałam łyżeczkowanie (bo łozysko nie urodziło sie kompletne).

Dzis tylko mam kłopoty z siadaniem ;-)

pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja również gratuluję Mamusiom wszystkim!!

Już 1/3 z nas się rozpakowała!!
Czekam z utęsknieniem na wieści!! :tak:

reklama
U nas miał być Dominik, A tu 2 stycznia o 17:40 urodziła nam się Karolinka. Niesamowita niespodzianka,

Załączniki

• OG031240.jpg
    OG031240.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 55
Do góry