reklama

Nowy Sącz i okolice

Witam po weekendowo :)

byliśmy wczoraj w Zakopanym pogoda nam się udało i przeszliśmy spacerkiem Dolinę Kościeliską, zjedliśmy też GóralBurgera na Krupówkach i pyszne lody :)

Młody maszerował dzielnie, co chwilę nam zwiewał bo albo ptaszek albo motylek albo strumyczek albo konik - więc dzisiaj nóg nie czuję bo na zmianę musieliśmy za Młodym latać i sprowadzać na szlak ;)

to tyle, odezwę się wieczorkiem a teraz na spotkanie służbowe lecę

reklama
Witam kochane!

Trochę Was zaniedbalam ale ostatnio jakoś tak nie w humorze jestem, wszystko mnie denerwuje, przez dzień czasu brak a wieczorem już taka zmęczona jestem że padam:sorry2: Ciągle sama...dom...dzieci...obowiązki...
Już łapię się na tym że drę się niepotrzebnie na dzieci:sorry2::zawstydzona/y: wyładowuję żale na mężu...ehhhh
Wybaczcie więc:zawstydzona/y:

Idę troszkę poczytać żeby dowiedzieć się co u Was!

Pozdrawiam!

Witam!
zuzkus ale wycieczka udana, bardzo fajne zdjęcia. A co do złego humoru...jesień się zaczęła, to chyba norma.
JustaS GóralBurgera??
d050.gif
ja nie wiedziałam, że takie coś wymyślili. Szlak zdobyty super!

Zimno, szaro, deszcz pada. Już niedługo zima a młody nie ma ani kombinezonu ani kurtki...liczę, że wszystko kupię w galerii, i nie będzie trzeba jechać do Krakowa. Szkoda tylko, że Tesco nie będzie.
Ktoś z N.Sącza trafił "6" w lotka! Zgarnie ponad 4 600 000zł :szok: przyznawać się która to ! :cool2:

Emcia - ten GóralBurger to nic innego jak kebab - knajpa na Krupówkach tak się nazywa i serwują tam właśnie GóralBurgery :) Na Krupówkach jest jeszcze Baconald's to dopiero nazwa :laugh2:
Wczoraj puściłam totka, i mąż o 5 rano mnie z łózka zwlókł bo przeczytał na onecie ze 6 padła w Nowym Sączu i kazał pokazać kupon - powiedziałam że jak szóstki nie będzie to utłukę że o takiej porze mnie budzi, no i po sprawdzeniu marna dwójka nam się trafiła a mąż za pobudkę ma przechlapane ;-)
Emcia ja pisałam ostatnio że zrobiłam porządki w ciuchach Młodego, w sobotę kupiłam kombinezon z Tchibo i śniegowce, reszta zakupów trochę na allegro, trochę w ciucholandzie no i też czekam na galerię. Tesco odwiedzę w Krakowie ale słyszałam że już drogie jest, już się nie bardzo opłaca - koleżanka kupiła mi dżinsy z H&M takie ocieplane ze ściągaczami i sznureczkami w pasie praktycznie takie same są w TESCO za ponad 50 zł :crazy:

Zuza trzymaj się kobieto. Wcale się nie dziwię że Ci sie nie chce żeś zmęczona, - mnie też czasem się nic nie chce, też mam złe humory i gorsze dni i też łapię się, że na Młodego krzyknę a i mężowi się dostanie - a Ciebie to podziwiam naprawdę trójka dzieci, dom do ogarnięcia - a jak chcesz się pożalić to wpadaj tutaj, wygadasz się wypiszesz i od razu lepiej będzie :tak:

zmykam za robotę się wziąć muszę, odezwę się wieczorem jak nie padnę bo dzisiaj mam służbowy wyjazd do Limanowej i Rabki

BRY:-)

Zuzia kurcze współczuje:-( a gdzie mężuś pracuje? w Polsce czy zagranicą?
Emcia kurde no nie ja wygrałam;-) heheh
Justa supee że wyjazd się udał:-)
ja tylko na sekundke wpadłam bo mi się ziemniki kończą gotować;-) i jemy obiadek:-)
upiekłam dziś placucha ogarnęłam mieszkanko i potem spacerek z meżusiem i kapikiem:-)

takżę jako kura domowa się dziś sprawdziłam hehe;-)

poza tym byłam u pawlakowej w czwartek no i powiedziała żę facecik bezie;-) takze zwariuje z 3 chłopami w domku:-)
no chyba że kropkowi coś zniknie międzyczasie;-)

dobra spadam teraz ide obiad nakłądać:-)
wpadne potem

Cześć dziewczynki :))
Chciałam się z wami przywitać :)) Jeszcze nigdy nie zglądałam na regionalne bo niewiedziałam że ktoś pomyślał o Nowym Sączu :))
W związku z tym że niektóre z was to już doświadczone mamy to ja mam pytanie :)) Oczywiście wiąże się z moim zbliżającym się porodem :)) to pierwsze dziecko więc tak się zastanawiam czy któraś z was rodziła w szpitalu w NS i jak wam tam było?? No i co trzeba ze sobą zabrać bo ja nie wiem co tam wymagają a chciałabym spakować torbę :)) wielkie dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi :))

reklama
Niunia helou:-)
ja niestety nie pomoge bo rodziłam w medikorze:-)
a tak wogóle to meiszkasz w ns czy w okolicach co porabiasz itp:-)
no kurcze zdradź sie coś nam;-) hiihi buziolki

JEEEZZZUUUU jak mnie dziś boli głowa a do tego moje dziecie ma dzis też dzień na nie wiec juz nie mogę sie doczekać 20 kiedy to kolega bezie spał:-)

ale mam dzis smaka na sałatke grecka;-) a że wszystkie skłądniki zakupiłam to na bank ja dziś wykonam;-)
zapraszam;-) na placuszka też :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry