• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Obfita @ po cc.

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 176021
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
D

Deleted member 176021

Gość
Hej. Jestem 9 tygodni po cc. W piątek dostałam @, na początku ilość normalna. Od wczorajszego południa Potok:szok: nie nadążam zmieniać. Zaczynam się zastanawiać, czy może jakiś szef mi puścił czy co. Lekarz ms tel wyłączony, bo ka urlop. A ja nerwowo się wykańcza.
Dziewczyny jak to było u was?

reklama
Ja pierwszy @ po cc tez mialam bardzo obfity a do tego dlugo trwal. W pewnym momencie myslalam, ze mam jakis krwotok itp. Ale wszystko bylo ok. Mysle, ze jesli nie czujesz ewidentnie ze cos jest nie tak, nie boli Cie jakos w charakterystyczny sposob, to nie nalezy panikowac tylko obserwowac ale to juz Ty musisz ocenic jak to wyglada.

Jedź na ip, bo połóg trwa z reguły 6 tyg im dalej od porodu - też cc, tym mniej powinno być krwi. 5 lat temu miałam cc. Nie zwlekaj i jedź na ip, bo można się wykrwawic

Hej. Jestem 9 tygodni po cc. W piątek dostałam @, na początku ilość normalna. Od wczorajszego południa Potok:szok: nie nadążam zmieniać. Zaczynam się zastanawiać, czy może jakiś szef mi puścił czy co. Lekarz ms tel wyłączony, bo ka urlop. A ja nerwowo się wykańcza.
Dziewczyny jak to było u was?
Ale Cię dziewczyny tu straszą to może ja trochę uspokoję pierwsza @ po CC jak i kolejne były bardzo obfite po pierwszym CC trochę mniej po 2 pierwsze 3 dni podpaskę musiałam wymienić co 2 godziny góra bo byłam zalana. Po 2 cc ledwo skończyłam krwawić po 8 tygodniach zaczęła mi się @ która trwała 9 dni. Każdy jeden okres do czasu ciąży teraz miałam obfity i długi. U gin wszystko w porządku, hormony też taka moja uroda. I uwaga nie wykrwawilam się☺️ tylko zelazo leci na dol

Ale Cię dziewczyny tu straszą to może ja trochę uspokoję pierwsza @ po CC jak i kolejne były bardzo obfite po pierwszym CC trochę mniej po 2 pierwsze 3 dni podpaskę musiałam wymienić co 2 godziny góra bo byłam zalana. Po 2 cc ledwo skończyłam krwawić po 8 tygodniach zaczęła mi się @ która trwała 9 dni. Każdy jeden okres do czasu ciąży teraz miałam obfity i długi. U gin wszystko w porządku, hormony też taka moja uroda. I uwaga nie wykrwawilam się☺️ tylko zelazo leci na dol

Absolutnie nikogo nie chcę straszyć. Po prostu jak u mnie coś jest podejrzanego, to to sprawdzam i wolę dmuchać na zimne. Faktycznie takiej sytuacji nie miałam, a każdy organizm jest inny. Czyli mówicie, że to już @ okres... Może być. Wiadomo, zee organizm jest przestrojony i musi zaś wejść w rytm.

reklama
No u mnie nawet nie 2 godziny nie mijają a już muszę. Wolałabym jechać do swojego gina, on mnie zna od potrzewki i wie jakie problemy mialam z nogami; nie których leków brać nie można ze względu na zakrzepice i insze.

Nic mnie nie boli, funkcjonuje normalnie. Tylko ta ilość mnie przeraża;, bo po pierwszej cc tak nie miałam.
Przy tym pierwszym to chyba też nawet 2 godziny nie mijały i był potop jeszcze mi od razu po połogu przyszedł. Ja wtedy miałam wizytę u gin na drugi dzień potwierdziła, że zaczęła się @. Oczywiście warto sprawdzić bo każdy organizm jest inny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry