monia140190
Fanka BB :)
monia, sprawdze dzis jak zaareaguje moj mezusdobre
Okej, i daj znać jak zareagował
No rennie to gdzies czytalam nawet wskazane, bo dostarcza wapń, więc bez przeszkód można zazywać ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
monia, sprawdze dzis jak zaareaguje moj mezusdobre
Czemu poza ketchupem?Jeśli jest bez konserwantów tylko pasteryzowany to nie jest nic niedobrego, a ja to w ogóle uwielbiam taki jak moja babcia robiMalutka wszystko dobrze poza tym ketchupem
Ja miałam mega zgage tak 30-32 tc a teraz jak ręką odjął, ale faktycznie brzuchol mam już w zasadzie między nogami, jak dziś w lumku w lustrze sie zobaczyłam to stwierdziłam że wow on sie faktycznie obniżył.
Czemu poza ketchupem?Jeśli jest bez konserwantów tylko pasteryzowany to nie jest nic niedobrego, a ja to w ogóle uwielbiam taki jak moja babcia robi![]()
Lolisza czy to Ty wspominałaś, że jak kłuje w spojeniu to szyjka się skraca? Bo od wczoraj mam takie kłucia i nie wiem czy wybierać się do miasta czy lepiej zostać w domku jutroA wizytę mam w środę - ciekawe co usłyszę.