nina jeszcze tydzien i mozesz rodzic spokojnie wdlg UE![]()
haha fajnie to zabrzmiało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nina jeszcze tydzien i mozesz rodzic spokojnie wdlg UE![]()
kahaaa dziękuję za informację. Udało mi się na jutro załatwić wizytę u gin, tak więc obejrzy mnie i powie co to takiego. Nadal trochę piecze/swędzi.
A powiedźcie mi czy jeśli przemyłabym sobie to Tantum Rosa to nic nie będzie po tym? Bo to się stosuje po porodzie w czasie połogu a w ciąży też można? Chyba głupie pytanie,no ale wolę się upewnić![]()
Ja też mam przeczucie, że mój synek przed planowanym terminem się pojawi. Całą ciąże ani razu nie bolał mnie brzuch,a od 2 dni wieczorami jest masakra - brzuch jak kamień, ciągnie na dole, boli miednica, pachwiny. Wczoraj to miałam takie wiczorem skurcze na dole brzucha, ze już z mężem uzgodnione było że jak nie przejdą do rana to jedziemy na IP. No ale na szczęście rano już wszystko ok i znów zero dolegliwości. Wieczorem pewnie będzie powtórka... Też tak macie? U mnie coś na bank się zaczyna dziać i macica się chyba wzięła za ostre przygotowania. Teraz zaczęło do mnie docierać, że do porodu już całkiem blisko, bo jeszcze tydzień temu to była dla mnie totalna abstrakcja.