Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie ostatnio biorą skurcze ale łydek.Zaczynają mi takze wieczorem troche puchnąć nogi.Byłam dzisiaj u moje doktorki i kazała mi zażywać magnez.A brzucho tez mam często napięty bo sie pyta czy jest bardziej napiey niż w tej chwili.Ale wszystko ok.
Od kilku dni prawie codziennie boli mnie głowa. Podobno jest to też jeden z objawów 6 miesiąca też to macie?
No a łydki to tragedia nawet rano po wstaniu z łożka mnie bolą. Ostatnio w kinie jak siedziałam przez połtorej godziny myślałam że zwariuje z bólu. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć:/
Na brzuszek wzięłam no spę i jakos zasnęłam...dobrze,ze dzis wizyta u gina,napewno mu o tym powiem...ja najgorsze problemy z nogami mam przy dłuzszym siedzeniu,mam takie uczucie ciężkości, nogi mam wtedy jak kamienie...jedyny sposób tożel na opuchnięte łydki i nóżki do góry
No to i ja ponarzekam troszke
Mnie w przeciwienstwie do łydek bola od wczoraj piszczele. Moze dlatego ze troche wiecej sie nachodzilam, i do tego w całkiem plaskich butach...
A najwiekszym moim problemem sa.. zaparcia (chyba mozemy tu o wszystkim mówic ???) ... i obawiam sie ze hemoroidy mnie nie ominą (
Rozumiem Cie Elpis ja tez sie boje bo zaparcia mnie mecza okropnie Nigdy nie mialam hemoroidow ale nie wiem jak to sie skonczy przy tych problemach i po porodzie.Badzmy dobrej mysli moze nas to ominie
Jak nie urok to sraczka!!! Nie dosc ze mam typowe bole w okolicy krocza, zadyszka po kazdej czynnosci , itd.. to jeszcze mnie gdzies przewialo i nie moge szyja ruszac! Ale boli!!! Nawet masci nie pomagaja i tak sie mecze od wczoraj!!!