reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

olu-a moj lekarz od laktacji twierdzi, ze leki nie przechodza do pokarmu w takiej ilosci, zeby szkodziły i ze to nie przeszkadza w karmieniu! ale ona nawiedzona pod wzgledem karmienia piersia.... oj biedactwo.... ale moze w takim przypadku mozesz karmic bo lekow nie bierzesz stale...

reklama
Olu slonko nie przejmuj sie.Ja na oddziale dostawalam 4 razy dziennie leki p/bolowe bo bylam okropnie spuchnieta na dole i mocno poszyta.Bralam pyralgine na zmiane z paracetamolem i mowili ,ze moge karmic ;)

to mnie uspokoiłyście,dzięki! Najgorsze,że mam tylko tą cholerną gorączkę która mi energię życiową zabiera ;) Biorę Pyralginę i karmię...Co to za cholerstwo sie przyplątało??????????
WIOLCIA CHYBA RODZI...tak mnie strzyka na to w kościach ;D

No i wiem co mi jest,zatkał mi się kanalik w lewej piersi i stąd ta gorączka! :( Jak przed chwilką brałam prysznic to zauważyłam w jednym miejscu zaczerwienienie i zgrubienie ::) Musiałam gdzieś wychłodzić piersi...także dziewczyny,chrońcie cycki przed klimą i przeciągami!!!!!!!!! idę odciągać pokarm,może się odetka...

Olu-złap brodawke i rozmasuj, pocieraj ją w palcach chociaż boli, mi tak doktorka rozmasowała a potem pod laktator i poszło, udrożniły się

reklama
Ja z piersiami nie mam kłopotu ponieważ biorę leki na zanik pokarmu ale za to jestem strasznie słaba i dziś od 3 rano mam straszny ból głowy.Ale oczywiście już mnie dziś roznosiło i zrobiłam pranko i do tego jak nigdy chciałam się trochę wypocić żeby ta paskudna woda zeszła mi z nóg bo mam je jak poduszki powietrzne (w życiu takich nóg nie miałam ) :laugh: :laugh: :laugh:i nie mogę nawet ubrać moich klapek

Do góry