reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Wyślij drugą:-) Trudno. Myślałam, że będzie więcej chętnych na te próbki, ale skoro jeszcze tyle Ci zostało to ja się też z chęcią podzielę. Oczywiście poproszę ją o wystawienie opini:-)

Dziewczyny, mam do oddania bodziaki po Idzie - rozmiar 74, ale to jest duże 74 - właściwie do tej pory Ida (10 kg) jeszcze wchodzi, a zaczęłyśmy je nosić jakoś w czerwcu. Wszystkie na krótki rękaw. Jakościowo są dobre - bawełna jest świetna jakościowo, nie są porozciągane (więc żal wyrzucić), ale Idulińska uczyła się w nich jeść, więc niektóre plamki są nie do wywabienia (niech żyje marchewka!). Dobrze by się nadawały jako podkoszulki - do założenia pod sweterek, bluzeczkę. W sumie jest ich 9-10 (jednego nie mogę zlokalizować).
Jeśli któraś z Was chce, lub macie kogoś potrzebującego w okolicy, to chętnie oddam.

Mam do pozbycia się butki jesienne. Z grubego materiału, lekko wyściełane w środku, ale nieocieplane. Idealne na teraz. Wysokie za kostkę, z usztywnianą piętą, wiązane. Ciemnogranatowe z lwami na czubkach :) Marki Lemigo. Rozmiar 19.

Pucek w nich nie chodził, bo rozmiar 19 to on miał chyba z pół roku temu :/ Teraz powoli wyrasta z rozm. 22... poza tym ja jestem w "obozie" butów poniżej kostki ;)

Ponieważ krucho z kasą ostatnio, nie mogę ich oddać całkiem za darmo, ale - powiedzmy - za 10 zł (w tym już przesyłka).

Zdjęcia poglądowe:

Jeśli ktoś jest chętny, to niech da znać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry