reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Dziewczyny, byłaby któraś zainteresowana paputkami z Kubusiem Puchatkiem i Tygryskiem w rozmiarze 22? Kupiłam kiedyś Puckowi, ale on je ściąga i w ogóle nie chce w nich chodzić. Szkoda, żeby się u nas marnowały. Jutro zrobię zdjęcie.

reklama
Mięciutkie. Zwijają się w zasadzie w rulonik ;) Abs od spodu. Kończą się poniżej kostki. Wokół otworu na stopę mają lekką gumkę, która ma chronić przed spadaniem, ale Pucek sobie z nią radzi :/ W zasadzie nieużywane - tyle że odcięłam metki i raz czy dwa je Puckowi założyłam :) Kolorki ładne - jutro wstawię zdjęcia.

Jeśli same się nie zsuwają to ja byłabym chętna, bo właśnie coś takiego planowałam kupić. Mój nie ściąga skarpet one mu same w większości spadają(za słaby ściągacz). Wystarczy kilka szurnięć stopy o dywan i skarpeta sama schodzi.:baffled:

Same nie spadają. Pucek albo je ściągał specjalnie, albo przystępował sobie jednego paputka drugą nogą, kiedy wstawał albo szedł gdzieś. I wtedy czasem but zostawał w miejscu, a Pucek szedł dalej ;)

A myśmy wyrośli z kolejnego pajaca do spania. Tym razem definitywnie musimy go pożegnać. Nie daliśmy rady wyprostować w nim nóżek.:no: Któraś chce?
my już w pajacach nie śpimy chyba już z pół roku:-p:-D

Gabriela ale Ci fajnie ze się wyzbyłaś;-) ja się wyzbywam i wyzbyć nie mogę:rofl2: część koleżance oddałam co ma 6miesieczną córeczkę część, co ma 7miesięczną córeczkę, część Olci wysłałam i wraz jeszcze małych ubranek mam:rofl2: a no też cześć wystawiłam na sprzedaż żeby parę groszy zyskać ale nikt
nie chce kupić :zawstydzona/y:

To znowu ja:rofl2: ale tym razem mam do sprzedania kilka ciuszków:
IMG_0036.jpgIMG_0046.jpgIMG_0069.jpgIMG_0493.jpg
1.Śpiochy (guziczki zmieniłam bo te oryginalne były za małe się sie ciągle rozpinały) rozm.62
2.Cieplutki pajacyk firmy Early days, rozm.3-6m
5.Sukieneczka firmy Zara baby rozm. 9-12m
9.Kurteczka niebieska, rozmiar 6-9m

Ostatnia edycja:
i następna tura ;-)
IMG_5492.jpg

Mam też gorset do sprzedania rozm. 36 (miałam go tylko raz na moim ślubie:rofl2:)
IMG_0072.jpgIMG_0074.jpgIMG_0076.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A tak wyglądają paputki, o których wczoraj pisałam :)

Daliśmy za nie 35 zł, a ponieważ są nieużywane, to myślałam, żeby je sprzedać za 15 zł plus wysyłka. Są lekkie, więc pewnie priorytet wyjdzie maks. za 3,50 zł, a ekonomiczny 2,30. Mogę dorzucić parę sztuk owsianki błyskawicznej ze streetcomu przy okazji ;)

Do góry