• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

odezwac sie do bylego?

Magda899

Zaciekawiona BB
mam pewien problem… w 2023 zerwal ze mna chlopak. byla to moja jak i jego pierwsza milosc. bylismy razem 6 lat. pozniej w 2023 w grudniu pisal ze teskni(majac juz nowa dziewczyne), byl kontakt 3miesieczny, pisal,ze kocha, ze mam na co czekac, ze nie umie z nia zerwac bo jest cipa blabla i tak sie ciagnelo, potem wybuchla jakas klotnia,ze ja rozpowiadam i koniec. potem pisal co tam u mnie ale trochę mu wygarnelam i przestal, z ponad tydzien temu napisalam do niego z zwykłym pytaniem czy wszystko u niego w porzadku, odpisal ze tak a co u mnie, wymienilismy pare zdan, krotkie to bylo zakończył rozmowe, i tak sie dziwie ze odpisal. widujemy sie na silce od niedawna, i po tej rozmowie jak byl on i ja na silce, gdy wychodzil usmiechnal sie do mnie. kusi mnie aby napisac do niego,ze nadal zywie do niego uczucia ale sie waham…powstrzymuje mnie to,ze widzi mnie na silowni.. nie wiem

reklama
To ,że Wiśniewski wrócił do Mandaryny to nie znaczy,że mamy wracać - nawet myślami - do naszych ex.
Ten chłopak to typowy narcyz - chce mieć ciastko i zjeść ciastko.
Moja rada - rusz z życiem do przodu!
Zmień siłownie,unikaj miejsc ,gdzie wiesz ,że na niego trafisz.
Myślę ,że będzie dla Ciebie lepiej jak np pójdziesz potańczyć z koleżankami na impreze ,oderwiesz się trochę, załóż może apkę do randek?
Byliście razem długo - rozumiem,że to nie jest łatwe- ale sama widzisz.
Ma dziewczynę a pisze z byłą (czyli z Tobą ) i jeszcze mydlił oczy,że nie da rady zerwać z aktualną po jest pipa 😵‍💫 to chłopiec a nie mężczyzna. Jaka jest pewność,że się znowu nie znudzi albo nie będzie pisał z innymi laskami?

Wiadomo,zrobisz jak uważasz - ale ja bym się nie odzywała,nie interesowała się nim ,zmieniła siłownie albo obczaiła w jakie dni chodzi czy godziny i się z nim mijała.
Zrób coś dla Siebie i nie myśl o byłym 🤌🏼✨💅🏼

To ,że Wiśniewski wrócił do Mandaryny to nie znaczy,że mamy wracać - nawet myślami - do naszych ex.
Ten chłopak to typowy narcyz - chce mieć ciastko i zjeść ciastko.
Moja rada - rusz z życiem do przodu!
Zmień siłownie,unikaj miejsc ,gdzie wiesz ,że na niego trafisz.
Myślę ,że będzie dla Ciebie lepiej jak np pójdziesz potańczyć z koleżankami na impreze ,oderwiesz się trochę, załóż może apkę do randek?
Byliście razem długo - rozumiem,że to nie jest łatwe- ale sama widzisz.
Ma dziewczynę a pisze z byłą (czyli z Tobą ) i jeszcze mydlił oczy,że nie da rady zerwać z aktualną po jest pipa 😵‍💫 to chłopiec a nie mężczyzna. Jaka jest pewność,że się znowu nie znudzi albo nie będzie pisał z innymi laskami?

Wiadomo,zrobisz jak uważasz - ale ja bym się nie odzywała,nie interesowała się nim ,zmieniła siłownie albo obczaiła w jakie dni chodzi czy godziny i się z nim mijała.
Zrób coś dla Siebie i nie myśl o byłym 🤌🏼✨💅🏼
probowalam tak juz… problem w tym,ze nadal go kocham

3 lata temu z Tobą zerwał i się jeszcze bawił Twoimi uczuciami. Nie szanuje Cie. Nie chce żebyś o nim zapomniała - to nie jest zdrowe.
Wydaje mi się,że to tęsknota bardziej niż miłość. On sobie bzyka inną a do Cb się uśmiecha 🙄
Tyle czasu już minęło... Nie ma co się męczyć myślami o nim

Nie Ty pierwsza nie ostatnia głupio się zakochałaś. Zmień siłkę, zablokuj i usuń jego numer, wyrzuć z mediów społecznościowych, idź do przodu, poznaj kogoś, znajdź hobby przestań się na niego nakręcać. Nie sprawdzają co u niego, nie podgladaj. On ruszył, a Ciebie ewentualnie ma jako ,,zapas", a zasługujesz na bycie kogoś pierwsza myślą po obudzeniu się i ostatnia przed snem. Szanuj swoje serce, szanuj siebie i swoje życie, masz jedno i czas je poukładac z kimś kto Ciebie pokocha tak jak Ty jego.

Byłaś bardzo młoda jak zaczęłaś się z nim spotykać, Tobie się wydaje, że to miłość, a on może podtrzymywać sympatyczny kontakt tylko po to, żebyś nie podała go o pedofilię, bo przeczytał w necie, że to się nie przedawniło.

reklama
Już dodawałaś posty wcześniej o "internetowej"znajomości.
Na moje to jesteś zaburzona i szukasz atencji gdzie się da. Albo nie dostałaś miłości za dziecka,.że próbujesz ulokować uczucia gdzie się da albo po prostu można tobą nieźle manipulować jak głupiutką wiewióreczką co za orzeszkiem będzie gonić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry