Ja przy synku stosowałam początkowo pieluchy Pampers, potem na zmianę z Huggies'ami (dopóki nie wyrósł z Huggies'owej rozmiarówki). Był też etap poszukiwawczy tańszego zamiennika (wypróbowałam Dady - odparzenia na tyłeczku po kilku dniach stosowania; Bella Happy - nie mogłam dobrać rozmiaru - ten wagowo odpowiedni był za mały a rozmiar większy za duży, poza tym jakieś takie sztywne były i twarde; Cien - z Lidla - skończyło się odparzeniami; Rossmann'owe - przez jakiś czas były OK, ale potem Kubi zaczął je przesikiwać no i wylazło jakieś uczulenia, Bambino z Kauflandu - za mało chłonne jak na możliwości mojego synka). Czasem kupowałam też niemieckie Baby Love i one z tych tańszych były najlepsze. Do dzisiaj stosuje na przemian właśnie Baby Love i Pampers i jestem bardzo zadowolona. Razem z Huggies'ami stanowią moją podstawową ulubioną Wielką Trójcę wśród pieluszek jednorazowych. Acha, Huggies Super Flex były lepsze od Huggies Classic. Raz, że bardziej chłonne, a dwa miały lepsze, wygodniejsze zapięcia (pierwsze na rynku rozciągliwe boczne "skrzydełka" z rzepami. Szkoda, że producent skończył na rozmiarze 5.