rudzia789
szczęściara
jak sie czujesz kobietko? I co u ciebie wogóle?
a dziekuje kochana dobrze sie czuje juz czuje malenstwo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak sie czujesz kobietko? I co u ciebie wogóle?
to ekstra uczucie musi być jak już czujesz maluszka ja jeszcze nic nie czuje oprócz wymiotów i schudnięcia 4kg. ja tu dziewczynom panikuje że coś jest nie tak bo źle się czuje :-a dziekuje kochana dobrze sie czuje juz czuje malenstwoczasami wariuje ze hey
ale wciaz malo jem niestety.... Ale nie wkuszam w siebie bo potem zle sie czuje....
to ekstra ja tu dziewczynom panikuje że coś jest nie tak bo źle się czuje :--(
co tez sie czesto zle czuje.... wkurza mnie najbardziej to ze nie przechodzi mi nic to zmeczenie czasami nie mam sily nawet palcem ruszyc....
a jak ci niedobrze i zle sie czujesz to polecam herbatke imbirowa... mnie mdlosci po tym przechodzily choc jak dla mnie nie jest najlepsza w smaku![]()
ja codziennie ostatnio odwiedzam kibelek , dzisiaj wróciły upławy i naprawdę źle się czuje i brak snu w nocy nie moge spać w dzień też masakra.mam tylko nadzieję że z dzidzią wszystko jest dobrze w poniedziałek idę na usg genetyczne ale to będą ciężkie chwile dla nas bo w tym podobnym czasie tamto maleństwo odeszło od nas:--( ale teraz musi byc dobrze i nie ma innej opcji:-):-)
dziękuje kochane :-):-) musi być dobrze i nie ma innej opcji :-):-)ty za wiele nie mysl... Ja w pierwszej ciazy tez nie spalam w zasadzie wogole... Mialam w dzien male drzemki a noce nieprzespane....wiem ze to wyczerpuje ale niedlugo bedzie po wszytskim nawet nie zauwazysz kiedy jak bedziesz tulic malenstwo przy sobie... Wymiotujesz to dobrze to dobra oznaka... Nalezysz to tej wiekszosci gdzie niestety trzeba to przejsc... A sen jak bedzie trzeba sam przyjdzie... Zajmij sobie jakos czas zeby o tym nie myslec a zzobaczysz jak zacznie szybko uciekac![]()
dziękuje kochane :-):-) musi być dobrze i nie ma innej opcji :-):-)
rudzia ja wiem tylko skarbie nie daje rady się niczym zająć bo siedzę przy kiblu większość dnia i naprawde jestem wykończona chce mi się płakać wczoraj tak wymiotowałam że ledwo co powietrze mogłam złapać.mam nadzieję że przejdą nie długo te stany bo z ciąży powinnyśmy się cieszyć a nie siedzieć w kiblu.najwazniejsze to zajac sie czyms i starac sie jak najmniej myslec
a jest wszytsko dobrze
to co teraz przechodzisz to ktos nazwal stanem blogoslawionym :d
rudzia ja wiem tylko skarbie nie daje rady się niczym zająć bo siedzę przy kiblu większość dnia i naprawde jestem wykończona chce mi się płakać wczoraj tak wymiotowałam że ledwo co powietrze mogłam złapać.mam nadzieję że przejdą nie długo te stany bo z ciąży powinnyśmy się cieszyć a nie siedzieć w kiblu.