reklama

Odskocznia;))))

rozumiem cie jedynie co moge ci powiedziec to to ze nie jestes jedyna ktora tak przechodzi poczatki ale minie i zobaczysz jak zaczniesz przybierac na wadze razem z brzusiem :)
wiem skarbeczku i tak to sobie tłumaczę tylko poprostu jest mi ciężko to leżenie do tego wymioty i siedzenie samej w domu bo mężuś pracuje po 12h tylko w wekend go mam dla siebie. Ale jak dzidzia już będzie na świecie to te wymioty pujdą w nie pamięć:-):-)

reklama
wiem skarbeczku i tak to sobie tłumaczę tylko poprostu jest mi ciężko to leżenie do tego wymioty i siedzenie samej w domu bo mężuś pracuje po 12h tylko w wekend go mam dla siebie. Ale jak dzidzia już będzie na świecie to te wymioty pujdą w nie pamięć:-):-)

wiem co to znaczy:( ja jak bylam z kacprem w ciazy to jeszcze mieszkalismy na wynajmowanym pokoju ktory wygladal jak szafa... i jedyne co sie tam miescilo to lozko i mala poleczka... dostawalam wariacji i modlilam sie zeby wszytsko dobrze wyszlo z mieszkaniem... tu przeprowadzilismy sie 3 tygodnie przed porodem... samemu nie jest latwo ale ktos musi zarabiac slonce... teraz juz nie siedze tak zupelnie sama bo mam malego szalenca w domu :) hihih

Karolciu byle do przodu i byle wszystko było dobrze o :tak:

Rudzia ja do mojego Ł się ostatni śmiałam, że ten kto nazwał ciążę stanem błogosławionym i w ogóle stwierdził, że ciążą to piękny okres dla kobiety na pewno był mężczyzną i powinni mu coś za to zrobić :-D

wiem co to znaczy:( ja jak bylam z kacprem w ciazy to jeszcze mieszkalismy na wynajmowanym pokoju ktory wygladal jak szafa... I jedyne co sie tam miescilo to lozko i mala poleczka... Dostawalam wariacji i modlilam sie zeby wszytsko dobrze wyszlo z mieszkaniem... Tu przeprowadzilismy sie 3 tygodnie przed porodem... Samemu nie jest latwo ale ktos musi zarabiac slonce... Teraz juz nie siedze tak zupelnie sama bo mam malego szalenca w domu :) hihih
rudzia pewnie że jakoś to będzie:-) ja przed ciążą bylam jak piorun pracowałam po 12h jeździłam do szkoły 120km w dwie strony i siedziałam tam całe wekendy a jak miałam dni wolne to wsztystko jeździłam i sobie załatwiałam a teraz jestem uziemiona i jak byłam taki wicher to teraz ciężko mi się przestawić na leżenie i wychodzenie do kibelka. Ale damy radę:-):-) powiem ci że czuje że u nas będzie chłopczyk nie wiem ale mam takie odczucie było by ekstra:-):-)

To ja Wam powiem co mi się dziś śniło :-D
Siedziałam sobie na fotelu i czytałam książkę i nagle dzidzia wyszła z brzucha położyła mi się na ręce i zaczęła się śmiać ja taki szok co ona robi :szok: a ona, że wyszła mi tylko powiedzieć, że mam się mniej zamartwiać i, że wraca do brzuszka czekać aż będzie mogła na stałe wyjść :-D jak się obudziłam to smiałam się sama do siebie :-D:-D:-D:-D

to ja wam powiem co mi się dziś śniło :-d
siedziałam sobie na fotelu i czytałam książkę i nagle dzidzia wyszła z brzucha położyła mi się na ręce i zaczęła się śmiać ja taki szok co ona robi :szok: A ona, że wyszła mi tylko powiedzieć, że mam się mniej zamartwiać i, że wraca do brzuszka czekać aż będzie mogła na stałe wyjść :-d jak się obudziłam to smiałam się sama do siebie :-d:-d:-d:-d
masji ja jak bym maiła taki sen to bym sie uspokoiła:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry