Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to super prezent:-):-) ja tez lubię nowe telefony jak pracowałam i miałam tylko chwilę wolnego to zamiast odpocząć to brałam jakiś i sprawdzałam o co w nim chodzi:-)o matko kochana
dostalam dzis nowy telefonik od tomawciagnelam sie jak wariatka
hehehhe
no tak stan blogoslawiony mogl wymyslic tylko facet :d
to super prezent:-):-) ja tez lubię nowe telefony jak pracowałam i miałam tylko chwilę wolnego to zamiast odpocząć to brałam jakiś i sprawdzałam o co w nim chodzi:-)
a ja na punkcie telefonów miałam kiedyś świra zmieniałam je co 4 miesiące teraz już chyba jestem za stara :-):-) bo od dawna mam 2 i tak sobie są :-)heheh ja nie lubie zmieniac telefonow.... Staremu bylam bardzo wierna i uwazam ze byl najlepszy jaki mogli zrobic dla mnie :d:d
ale teraz ale ten nowy tez niczego sobiemusze sie przekonac do niego
![]()
To ja Wam powiem co mi się dziś śniło![]()
Siedziałam sobie na fotelu i czytałam książkę i nagle dzidzia wyszła z brzucha położyła mi się na ręce i zaczęła się śmiać ja taki szok co ona robia ona, że wyszła mi tylko powiedzieć, że mam się mniej zamartwiać i, że wraca do brzuszka czekać aż będzie mogła na stałe wyjść
jak się obudziłam to smiałam się sama do siebie
![]()

ale Wy marudzicie ;-)
co ja bym dała żeby z tego powodu spędzac całe dnie w kibelku i nie spac w nocy![]()
Wróciłam na chwilę...
Posprzątałam w pokojach
wywiesiłam pranie
teraz pora na łazienkę i kuchnię
potem odkurzanie i zmywanie
a na końcu obiadek...
;-)
Ale się rozszalałam dziś...
jak ostatnio rzadko
:-):-):-)
Mama wariat,
Tato wariat,
to maleństwo ma być nie wariat...
też wariat
Oj, ja też, ja też....
heheh jak sie tam rozszalalas to moze i do mnie wpadniesz ??
na szczescie ja obiadek mam od wczoraj wiec dzis mam wolne![]()

heheh bele szybko![]()

Poczekaj...
Najpierw niech ja u siebie ogarnę..
Zrobię to, co zaplanowałam...
A dopiero potem kierunek
RUDZIA!!!