ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nic ciepłego też nie zrobie bo ni deka wody w czajniku ... jedynie sok cytrynowy z kartonu.....bo do sklepu po wodę nie chce mi sie iśc...jakoś przeżyję;-)O kurcze to prysznic odpada to zrób sobie coś ciepłego do picia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic ciepłego też nie zrobie bo ni deka wody w czajniku ... jedynie sok cytrynowy z kartonu.....bo do sklepu po wodę nie chce mi sie iśc...jakoś przeżyję;-)O kurcze to prysznic odpada to zrób sobie coś ciepłego do picia![]()
Nic ciepłego też nie zrobie bo ni deka wody w czajniku ... jedynie sok cytrynowy z kartonu.....bo do sklepu po wodę nie chce mi sie iśc...jakoś przeżyję;-)
Dzięki.....ostatnie krople wody zużyłam na umycie rąk (po tym płocie)Ejjj no kobieto trzeba Cię nauczyć, żeby w czajniku była woda na wszelki wypadek albo 5 litrowa butla w domu ;-)
To prosze u mnie woda jest na szczęscie to Cię trochę poratuje ;-)

Dzięki.....ostatnie krople wody zużyłam na umycie rąk (po tym płocie)![]()
Bo człowiek nie myśli, że coś się stanie...No tak ale jakoś nigdy się nie ma zapasu w domu wiem sama po sobie a potem bieda ;-)
Bo człowiek nie myśli, że coś się stanie...

To dobrze, że snieg, bo u nas deszcz.....ale najgorszy ten wiatr.....Dokładnie ale wiesz jak u mnie śnieg sypie?? Szok świata nie widać teraz się tak rozsypało![]()
To dobrze, że snieg, bo u nas deszcz.....ale najgorszy ten wiatr.....
Ja też, przełączyłam na teleexpress, wcześniej cały czas TVN24.....No włąsnie oglądam teleekspres