Danula
czekam ciągle czekam.....
Ja też, przełączyłam na teleexpress, wcześniej cały czas TVN24.....
Na tego Tuska to patrzec nie mogę......boruta pie***** wrrrrrrrrr
wiem wiem nie denerwuj się nie ma po co nic nie zmienisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też, przełączyłam na teleexpress, wcześniej cały czas TVN24.....
Na tego Tuska to patrzec nie mogę......boruta pie***** wrrrrrrrrr
Wiem, że nie zmienię, ale jak go widzę to po prostu nie mogę ie skomentować.....ech...dorwał sie do władzy..........wiem wiem nie denerwuj się nie ma po co nic nie zmienisz
;-)Wiem, że nie zmienię, ale jak go widzę to po prostu nie mogę ie skomentować.....ech...dorwał sie do władzy..........;-)
Polityka, to nie na moje nerwy......Ano kochana jak każdy z nich, dobrze gadają dopóki się nie dorwą do stołków potem zapominają czemu właściwie tam są...szkoda gadać
Polityka, to nie na moje nerwy......

Jest woda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale syf taki leci, że hej.......
Cały czas spuszczam, wszędzie poodkręcałam kurki.....cały czas syf....no ale parę h nie było to się nie dziwię...To upuszczaj może tylko początek taki potem poleci normalna
U mnie nerwowo, z wiadomych względów.....A ja tv nie oglądam i jestem spokojniejsza żadne tuski i inne mnie nie wkuźwiająAle pospałam
a chciałam tylko po obiadku poleżakować
no ale nic idę sie ubrać i coś na kolacje zacząć majstrować a Wam jak mija popołudnie Kochane ?