Majsii
Fanka BB :)
Będzie dobrze Kochana :tule:U mnie nerwowo, z wiadomych względów.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrze Kochana :tule:U mnie nerwowo, z wiadomych względów.....
Najgorsze to siedzenie w domu, najchętniej to bym poszła do miasta...pomóc.....w czym się da, ale P mi zabroniłBędzie dobrze Kochana :tule:

A ja tv nie oglądam i jestem spokojniejsza żadne tuski i inne mnie nie wkuźwiająAle pospałam
a chciałam tylko po obiadku poleżakować
no ale nic idę sie ubrać i coś na kolacje zacząć majstrować a Wam jak mija popołudnie Kochane ?
Najgorsze to siedzenie w domu, najchętniej to bym poszła do miasta...pomóc.....w czym się da, ale P mi zabronił![]()
U nas już ewakuacje........
No źle....sisi do mnie przed chwilką dzwoniła...to jej osiedle odcięte od miasta...nie mogą wychodzić....woda po kolana.....2 szkoły zalane.....jutro odwołane w całym powiecie zajęcia., pół miasta w wodzie stoi....Tuga sie rozszalała.....Oj aż tak żle????
:-No źle....sisi do mnie przed chwilką dzwoniła...to jej osiedle odcięte od miasta...nie mogą wychodzić....woda po kolana.....2 szkoły zalane.....jutro odwołane w całym powiecie zajęcia., pół miasta w wodzie stoi....Tuga sie rozszalała.....:-
-
-
-(
Tak....najgorsza jeszcze noc przed nami....jutro ma być już troszkę lepiej.....O holerka nie dobrze ale zapowiadają zmianę pogody to jest nadzieja, że jutro będzie lepiej i woda zacznie się obniżać
Tak....najgorsza jeszcze noc przed nami....jutro ma być już troszkę lepiej.....
Wiatr sięga do 130 km/h ...................